antonina.detector.media
ДУСЯ
09.07.2015 14:53
Анжелика Рудницкая поделилась откровенным фото в защиту сексуальной патрульной
Анжелика Рудницкая поделилась откровенным фото в защиту сексуальной патрульной
Телеведущая и активистка Анжелика Рудницкая опубликовала на своей странице в «Фейсбуке» свою фотографию в полупрозрачном пеньюаре. Таким образом она присоединилась  к набирающему в соцсетях популярность флешмобу в защиту Людмилы Милевич из новой Патр

Телеведущая и активистка Анжелика Рудницкая опубликовала на своей странице в «Фейсбуке» свою фотографию в полупрозрачном пеньюаре. Таким образом она присоединилась  к набирающему в соцсетях популярность флешмобу в защиту Людмилы Милевич из новой патрульной службы.

«Невже після цієї фотки я перестала бути людиною, яка думає, читає, мислить, творить?– вопрошает Рудницкая. – Не варто травити дівчину лише через те, що вона гарна. Правда? То чому поліціантці Людмилі погрожують звільненням?..»

Уже сегодня Анжелика объяснила, что это был тест на интеллект и толерантность:

«Провела експеримент. Вночі поставила своє фото в сорочці від Ігоря Гайдая. Навіть не в купальнику. Нічого такого. Ні відвертостей, ні еротики. За кілька годин сотні лайків і коментів. Дякую за компліменти. Але найцікавіше, що за ці години я дізналась, що негарна, що піарюсь, що пузатий дядько мене бачив я "нікакая", що я не вмію співати, що мені треба на фронт (до речі, я там була), що фотографу треба вчитися фотографувати і працювати з моделями, що в поліцію мене не візьмуть і ще гору дурниць та компліментів по-украінськи. Якщо чесно мало цікаві способи самоствердження за рахунок інших. Надто заіжджені й неоригінальні. І це я не йду в політику, не займаю жодних посад і т. і. Зрозуміло, що було б, якби я раптом оголосила, що балотуватимусь хоч кудись. Одне фото – і ніби не було всього того, що я робила до публікації знімка)

Ось вам і тест на людяність, толерантність, взаємоповагу, взаємопідтримку, рівень інтелекту.

Водночас із цим знімком я запостила прохання про допомогу родині з хворою дитиною. Так його ви, здається, не помітили».

Напомню, у девушки-полицейской Милевич возникли проблемы на роботе из-за шума, который наделали в Сети ее личные фотографии из «Инстаграма», в частности те, на которых Людмила позирует в купальнике или в белье. В ответ на это пользователи соцсетей начали выкладывать свои личные фото под тегами #ні_сексизму  #зашкварніфото, #нетханжеству, #моя_нова_поліція.

Дуся

Фото:  facebook.com

antonina.detector.media