antonina.detector.media
ДУСЯ
04.09.2015 10:00
Алла Мазур показала сына-первоклассника в элитной школе (ФОТО)
Алла Мазур показала сына-первоклассника в элитной школе (ФОТО)
Знаменитая ведущая «1+1» Алла Мазур не афиширует свою личную жизнь и редко рассказывает о семье. Но в этом году ее семилетний сын Артем пошел в школу, и телеведущая все же поделилась фотографиями и некоторыми подробностями о первом учебном дне своего

Известная ведущая «1+1» Алла Мазур не афиширует свою личную жизнь и редко рассказывает о семье. Но в этом году ее семилетний сын Артем пошел в школу, и телеведущая все же поделилась фотографиями и некоторыми подробностями о первом учебном дне своего сына.

«Якоїсь спеціальної форми в нашій школі не вимагають, тому на свято ми всі одягли вишиванки: і я, і син, і група підтримки – бабуся з дідусем, рассказала телеведущая. Як виявилось потім, такий настрій був не тільки у нас – українських мотивів там вистачало. Порадувала і сама святкова лінійка: без зайвої помпи і пафосу. Достатньо коротка, щоб діти не втомились під палючим сонцем, і достатньо цікава, щоб зразу відчути ключову ідею школи: «навчати – граючись, і граючись – навчатись».

Директор поздравила всех на украинском, английском и русском языках. Алла Мазур также отметила, что в школе, которую она выбрала для своего сына, особое внимание уделяется развитию личности, поэтому позвонить в колокольчик дали по очереди всем первоклассникам.

«На першому уроці розказували, «як треба берегти свою батьківщину і свою планету» так все це зрозумів Артем, – говорит Алла. – Від школи він у захваті – бо поряд з уроками математики, української і англійської у них був і урок ушу, і там Тьома особливо талановито і довго дмухав на якусь кульку. Ну а як треба берегти довкілля і усіх своїх – привід задуматись з'явився у нього буквально за пару днів. Сьогодні вранці – у задимленому Києві син роз'яснював мені, чим шкідливий для людського організму смог. А потім попросив купити захисні маски для всієї їхньої групи – і повіз у школу рятувати друзів».

Напомню, ранее Алла рассказала, как выбирала школу и как готовила сына к началу учебы.

Дуся

Фото из семейного альбома Аллы Мазур

antonina.detector.media