antonina.detector.media
ДУСЯ
07.09.2015 12:31
Журналисты СТБ и «1+1» сыграли свадьбу (ФОТО)
Журналисты СТБ и «1+1» сыграли свадьбу (ФОТО)
Эти выходные стали очень праздничными для программы «Вікна-Новини» на СТБ. Во-первых, программа празднует 20-летие. Во-вторых, Сергей Стеценко, корреспондент «Вікна-Новини», женился на своей коллеге по программе Анне Руденко. «Це було кохання з пер

Эти выходные стали очень праздничными для программы «Вікна-Новини» на СТБ. Во-первых, программа празднует 20-летие.

Во-вторых, Сергей Стеценко, корреспондент «Вікна-Новини», женился на своей коллеге по программе Анне Руденко.

«Це було кохання з першого погляду, рассказал Сергей. – Анна дуже талановита і добра, знає всіх котів у нашому дворі. Я ніколи в житті не зустрічав такого бажання допомогти усім, хто цього потребує. Дуже-дуже її кохаю!»

Примечательно, что на днях сыграла свадьбу и журналистка «1+1» Татьяна Коваленко, ранее тоже работавшая в программе «Вікна-Новини».

Татьяна обвенчалась с бельгийцем Гертом Ван Гюхтом еще в июле, но на днях состоялось гулянье, на которое приехали друзья и коллеги Татьяны еще по «Вікнах» кореспондент ТСН Светлана Березовская и ведущая «Громадського радіо» Наталья Соколенко.

          «Українські пісні і бельгійські звичаї,вишиванки і англійські надписи, європейсько-українське весілля з бельгійською гостинністю незабутній враження досі. Мирна Європа лише надихає, за таку ж мирну успішну Україну варто боротись», подписала фото Березовская

 

«Тут неймовірні «Вікна» СТБ святкували 20 років ювілей, а ми цей ювілей теж відзначали в центрі Європи в передмісті Брюсселя чарівне весілля красуні з України Тетянки, – делится своими впечатлениями Светлана Березовская. А познайомились ми усі там на «Вікнах», які мають унікальний дар збирати і притягувати незвичайних і особливих людей! Дякую за це «Вікнам» і завжди буду любити цей колектив, і вітаю чарівну наречену. Щастя варте, аби за нього боротись».

Светлана Березовская, Татьяна Коваленко (уже Ван Гюхт) и Наталья Соколенко

«Мої незамінні чарівні горянки, ще і ще поряд хочу з вами бути,   подписала фото Татьяна. Дякую, що ні відстань, ні погода, ні робота, ані все на світі для дружби не перепона».

Мы с кузиной присоединяемся ко всем поздравлениям!

Ваши Катасоновы

Фото: facebook.com

antonina.detector.media