antonina.detector.media
19.04.2019 22:14
Зеленський згадав про «повстанців ДНР і ЛНР» і про медреформу: «Яка це нафіг реформа?»
Зеленський згадав про «повстанців ДНР і ЛНР» і про медреформу: «Яка це нафіг реформа?»
Під час дебатів на НСК «Олімпійський» кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав бойовиків ОРДЛО «повстанцями ДНР і ЛНР», а про медичну реформу – «яка це нафіг реформа?».

Фраза Зеленського про «повстанців ДНР і ЛНР» пролунала в контексті запитання до Петра Порошенка: чи правда, що в пайках «повстанців ДНР і ЛНР» є цукерки «Рошен»? Це було одне із запитань Володимира Зеленського, які він, з його слів, отримав від українців в інтернеті. Петро Порошенко відповів, що ця інформація – неправда.

Згодом Петро Порошенко відреагував на фразу про «повстанців ДНР і ЛНР» під час офіційних дебатів у студії Суспільного мовника. Він сказав, що п’ять років доводив світу, що в Україні російська агресія, а не «повстанці ДНР і ЛНР». «Термін “повстанці ДНР” означає, що в нас немає Росії, що “ДНР” має певний легітимний статус і що в Україні є громадянська війна», – сказав Петро Порошенко.

Із критикою медичної реформи Володимир Зеленський виступив у своєму заключному слові: «Щодо медичної реформи. Якщо якісних ліків немає, доступних цін немає, умов у лікарнях, грошей немає, нормальних зарплат у лікарів немає – яка це нафіг реформа?».

antonina.detector.media