antonina.detector.media
Детектор медіа
16.09.2019 12:33
На «Танцях з зірками» Серьога виправдався перед Монатіком за давній негативний коментар на «Х-факторі»
На «Танцях з зірками» Серьога виправдався перед Монатіком за давній негативний коментар на «Х-факторі»
В четвертому ефірі танцювальний проєкт залишили Надія Матвеєва та Валерій Шохін

Вчора, 15 вересня, відбувся четвертий ефір оновленого проєкту «Танці з зірками» на «1+1». В результаті підрахунку балів від судей та балів від глядацького голосування в «зоні ризику» опинилися три пари: Даніель Салєм з Юлією Сахневич, Олена Кравець з Максом Лєоновим та Надія Матвеєва з Валерієм Шохіним. Перша з перерахованих пар вийшла з «зони ризику» завдяки рятівним голосам глядачів. А от Надія Матвеєва з парнером проект залишили. В цьому ефірі вони танцювали фокстрот.

Також у четвертому ефірі незвичним було те, що за суддівським столом сиділи чотири, а не три судді. До Катерини Кухар, Франциско Гомеса та Влада Ями приєднався суддя минулого сезону Дмитро Монатік. Після танцю у виконанні пари Михайла Кукуюка та Лізи Дружиніної із глядацької зали піднявся репер Серьога. Він влаштував міні-перформанс, присвячений тому, що колись під час шоу «Х-фактор» на СТБ, де Серьога був суддею, а Дмитро Монатік учасником, він засумнівався в його таланті.

«Чи впораєшся ти, чи будеш ти одним із найсильніших, чи зможеш ти виблискувати своїм вокалом? Я думаю, ні», – сказав тоді Серьога на вокальному шоу.

(3:18)

Тепер же, на «Танцях з зірками» репер своєрідним чином вибачився перед Монатіком за ті слова і виправдався, що мав на увазі, що «блищать тільки яйця Фаберже, а артисти – сяють».

(8:15)

Фото: скріншот відео

antonina.detector.media