antonina.detector.media
Детектор медіа
18.09.2019 14:22
На проекті «Місія: краса» каналу «Україна» змінилася ведуча
На проекті «Місія: краса» каналу «Україна» змінилася ведуча
Замість Анастасії Касілової за перевтіленнями героїв буде стежити Ірина Фролова

На телеканалі «Україна» готується до випуску третій сезон мейковер-шоу «Місія: краса». Як повідомляють на офіційному сайті каналу, глядачів чекають деякі зміни у проекті. Зокрема зміниться ведуча, і тепер разом з Ільясом Сахтарою за перевтіленнями героїв стежитиме не Анастасія Касілова, а Ірина Фролова, яка, до речі, є дружиною ведучого каналу «Україна» Григорія Германа.

«Я дивилася проект «Місія: краса». Деякі моменти так чіпляли за душу, що сиділа з мокрими очима, хоча телевізор практично не дивлюся, – прокоментувала Ірина Фролова. – Тож, коли канал «Україна» запросив мене спробувати себе у ролі ведучої у проекті, я заціпеніла і пару секунд не могла нічого відповісти, а згодом написала тільки «Вау». Я точно можу сказати: команда, частиною якої я стала, – неймовірна, професійна, така, що  горить своєю справою, швидка і готова підставити плече. Це безцінно».

Продюсер проекту Дарія Дейніченко повідомила, що в новому сезоні відбулися зміни графіки та розширилося коло учасників: тепер змінюватися зможуть не тільки чоловік і дружина, але й інші члени родини.

Фото: Фейсбук

antonina.detector.media