antonina.detector.media
Детектор медіа
30.09.2019 13:06
Dzidzio залишив проект «Танці з зірками» і назвав суддів «дармоїдами»
Dzidzio залишив проект «Танці з зірками» і назвав суддів «дармоїдами»
Артист подякував творцям шоу за те, що робили його «набагато кращим»

Вчора, 29 вересня, відбувся шостий прямий ефір третього сезону оновленого проекту «Танці з зірками» на каналі «1+1». Наприкінці вечора, за підсумками суддівського та глядацького голосування в «зоні ризику» опинилися пари: Даніель Салем з Юлією Сахневич, Олексій Яровенко з Оленою Шоптенко та Dzidzio з Яною Цибульською. Першу пару врятували глядачі, а от остання – залишила проєкт.

Під час прощального слова артист подякував всім творцям шоу, подякував тим, хто вмовив його брати в ньому участь та запевнив, що танці зробили його набагато кращим. Dzidzio окремо подякував своїй партнерці та пожартував в бік трійки суддів, мовляв, могли б і дев’ятку поставити за танго за мотивами «Мулен Руж».

«Я вам кажу правду: танці міняють людей, – сказав артист. – Якщо вам щось не вдається – йдіть танцюйте. Журі хочу подякувати. Ви завжди мене робили, знаєте, яким? Таким перцем! Ви мене нервували. Я сьогодні неправильне слово сказав: ви не бездарі, ви дармоїди. Знаєте, чому? Бо дев’ятку можна було поставити! Дякую вам! До побачення! Я щаслива людина».

Нагадаємо, що проєкт вже залишили Maruv з Євгеном Дмитренком, Надія Матвеєва з Валерієм Шохіним, репер Серьога з Аделіною Делі та Tayanna з Ігорем Кузьменком.

Фото: скріншот відео

antonina.detector.media