antonina.detector.media
Детектор медіа
22.10.2019 15:26
Репер Серьога розповів, що його конфлікт з Монатіком надуманий публікою
Репер Серьога розповів, що його конфлікт з Монатіком надуманий публікою
Білоруський артист вважає, що у «Х-фактор» колега потрапив саме завдяки йому

Проєкт телеканалу «1+1» «Життя відомих людей» взяв інтерв’ю у білоруського репера Серьоги та розпитав про відому історію суддівства артиста на шоу «Х-фактор». Тоді, нагадаємо, учасником вокального проєкту був Дмитро Монатік, і суддя Серьога висловив сумніви щодо можливості молодого артиста «сяяти на сцені». Цю тему нещодавно артисти підіймали в рамках проєкту «Танці з зірками», де Серьога виправдався перед Монатіком. Проте зараз репер каже, що насправді ніякого конфлікту не було, а глядачі просто забувають про те, що після негативного коментаря, він все ж сказав артисту «Так».

«Це ж просто фраза, вирвана з контексту, – розповів в інтерв’ю Серьога. – Там відрізали кінцівочку. А кінцівочка була: «Проходиш далі!». Я був тією людиною, який вирішував, пройде він, чи ні. Так я сказав йому «Так». Якби не я, він би туди не потрапив».

Репер додав, що той факт, що хейтери досі згадують йому фразу про те, що Монатік нібито не зможе сяяти, свідчить тільки про те, що люди самі домальовують в уяві типову ситуацію.

«Люди просто хочуть бачити те, що вони бачать, і чути те, що вони чують, – запевнив репер. – Я, тоді успішний та відомий, і він – тоді ще нікому не відомий та неуспішний артист-початківець – і він так трепетно стоїть, вірить у свою мрію... А я його зрізаю під корінь. І кажу йому «ні», а потім не проходить і 10 років, як Монатік суперзірка, а «Бумер» усі підзабули».

За словами Серьоги, всі ці роки після «Х-фактору» вони з Монатіком не просто товаришували, а й підтримували один одного, навіть дружили сім’ями.

Фото: скріншот відео

antonina.detector.media