antonina.detector.media
Детектор медіа
23.10.2019 11:34
Колишня піарниця Монатіка розповіла про «ніж в спину» від артиста
Колишня піарниця Монатіка розповіла про «ніж в спину» від артиста
Юлія Бойко поділилася історією про розрив зі співаком

Піарниця Юлія Бойко, відома як Юла, в інтерв’ю для проєкту каналу «Україна» «Зірковий шлях» розповіла про свою співпрацю та подальший розрив професійних стосунків з Дмитром Монатіком.

На той момент, коли почалася їх співпраця, Юлія була досить відомим спеціалістом, зокрема співпрацювала зі Світланою Лободою.

«В цей момент з’явився Діма Монатік, який до цього моменту, мабуть, півроку писав листи, щоб ми попрацювали, – розповіла Юлія Бойко. – Але ж я зі Свєтою (Світланою Лободою – прим. ДМ) працюю, який там Діма Монатік! Без імені, без нічого...»

Але агентство Юлія таки взялося за артиста і вже незабаром ця співпраця вивела артиста на новий рівень популярності. За час спільної роботи Юлія Бойко та Дмитро Монатік навіть подружилися сім’ями. Та за три роки артист вирішив піти від PR-агентства Юлії.  Та обурило піарницю не це, а те, що разом із артистом від неї пішов один із провідних спеціалістів.

«Це не було питання грошей, в нас не було жорстких контрактів, в нас не було якихось прив’язок один до одного, – розповіла Юлія Бойко. – Тому він вирішив, він попередив заздалегідь. Ми розійшлися. Просто для мене було ножем в спину, що він пішов і прихопив мого співробітника, і я лишилася дуже в поганому стані. Тому що в мене зупинилося все».

Тоді ж дружні стосунки між Юлією Бойко та Дмитром Монатіком теж стали на павзу. Проте зараз обидва зізнаються, що бажають один одному всього найкращого.

«В будь-якому випадку я вважаю Юлю дуже великим професіоналом своєї справи, – розповів «Зірковому шляху» Дмитро Монатік. – В один момент ми просто переросли один одного. Наші шляхи розійшлися. Але я до них, як до людей, як до сім’ї, дуже тепло ставлюся».

«Я дуже щаслива за Діму, за те, що в нього зараз відбувається, – коментує Юлія Бойко. – Це великий артист – він збирає стадіони. Я дуже рада, що ми були до цього причетними. Я бажаю йому творчих успіхів».

Фото: скріншот відео

antonina.detector.media