antonina.detector.media
Детектор медіа
23.10.2019 14:18
Громадянина РФ судитимуть за напад на Dzidzio
Громадянина РФ судитимуть за напад на Dzidzio
Правоохоронці все ще шукають інших підозрюваних

Сьогодні стало відомо, що правоохоронці знайшли одного з підозрюваних у нападі на українського артиста Михайла Хому (відомого як Dzidzio) наприкінці грудня 2018 року. Ймовірні зловмисники довгий час переховувалися від поліції, та ось одного з них – 24-річного громадянина Російської Федерації – вдалося знайти. Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці Прокуратури міста Києва у Фейсбуці. Відповідні документи по звинуваченню підозрюваного вже передали до суду. На нього може очікувати обмеження волі до п’яти років, або позбавлення волі до чотирьох років.

«Потерпілий його упізнав, — прокоментувала хід справи речниця столичної прокуратури Надія Максимець для видання "Українська правда". — Сьогодні обвинувальний акт відносно нападника скеровано до суду. Він не ховається від слідства. Обвинувальний акт отримав особисто, але вину (на даний час) не визнає».

А от інших підозрюваних у справі побиття артиста все ще шукають.

Нагадаємо, що 28 грудня 2018 року в Києві біля офісу радіохолдингу «ТАВР Медіа» («Хіт FM») декілька чоловік напали та побили Михайла Хому. Після цього артист потрапив у лікарню і непокоївся, що може втратити слух. Пізніше правоохоронці повідомили, що встановили нападників та навіть оголосили, що двоє з них – іноземці, які раніше притягалися до суду за підробку документів.

Фото: Інстаграм

 

antonina.detector.media