antonina.detector.media
Детектор медіа
03.11.2019 13:10
Замішаний в секс-скандалі нардеп Яременко назвав журналістів у ВР «шалавами»
Замішаний в секс-скандалі нардеп Яременко назвав журналістів у ВР «шалавами»
Про це народний обранець написав в коментарях до свого допису про складання повноважень

Народний депутат від партії «Слуга народу» Богдан Яременко після того, як видання «Букви» опублікувало фото з його листуванням інтимного характеру під час засідання ВР, на своїй сторінці в Фейсбуці опублікував допис про ймовірне складання ним повноважень голови комітету Ради. У переписці, світлини якої виклав ресурс, мова йде про домовленості нардепа з якоюсь жінкою щодо інтимних стосунків за певну оплату. Після того, як ця історія набула розголосу, Богдан Яременко заявив, що не порушив жодного закону, в той час як журналісти, на його думку, порушили щонайменше дві статті КК України.

І от в дописі на Фейсбуці 1 листопада нардеп заявив, що став жертвою шантажу з боку трьох фракцій парламенту і вже написав заяву на ро складання повноважень голови комітету. Та передати цей документ голові ВР Яременко хоче лише, якщо рішення про його відставку прийме фракція «Слуга народу».

В коментарях до цього посту дописувач на ім’я Олег Євко відзначив: «Весь час думав, що дипломати старої школи мають бути трошки розвідниками. Бачу, що помилявся. Навіть діти знають, що більшість шалав працюють на спецслужби, чи готові це зробити за гроші».

У відповідь на цей коментар Богдан Яременко відзначився новим закидом в бік журналістів: «Я просто не думав, що шалавам акредитацію в вру дають».

 

Фото: Фейсбук

 

 

antonina.detector.media