antonina.detector.media
Детектор медіа
11.11.2019 14:02
Російські пропагандисти заявили, що їх країна – «чемпіон зі свободи слова»
Російські пропагандисти заявили, що їх країна – «чемпіон зі свободи слова»
Дмитро Кисельов, Володимир Соловйов та Артем Шейнін здивовані заявою російського артиста Максима Галкіна

Російський артист Максим Галкін на одному зі своїх концертних виступів заявив, що зараз на російському ТБ повернулися «радянські часи, в найгіршому розумінні цього слова». Відео з цього виступу опублікували на Телеграм-каналі «Говорить Москва».

«Що стосується політики, раніше більше показували політичного гумору, – заявив Максим Галкін, – а зараз в нас є цензура. Не все можна говорити з телевізійного екрану. Зараз така обстановка, знаєте, складна. Хоча, коли вона була простою?».

Артист ще й додав, що саме через це не хоче брати якісь звання – щоб вільно критикувати та висміювати владу.

На заяви артиста щодо цензури відреагували російські телеведучі, повідомляє Tjournal.ru.

«Россія взагалі – чемпіон світу зі свободи слова, – заявив пропагандист Дмитро Кисельов. – У нас ви можете молоти все що завгодно в ефірі, вас не обмежують ані традиції, ані політкоректність. Взагалі ніщо. Тому говорити про якусь цензуру дивно».

Такої ж думки дотримується й інший російський пропагандист Володимир Соловйов, який заявив, що на каналі, на якому він працює, «і близько проявів цензури немає». А інший пропагандист Артем Шейнін припустив, що Максим Галкін таким чином коментує «ті частини телебачення, в яких його немає, але він дуже хоче».

Фото: скріншот відео

antonina.detector.media