antonina.detector.media
Детектор медіа
13.11.2019 12:51
Жительку Івано-Франківська тероризують телефонними дзвінками через перший сезон «Слуги народу»
Жительку Івано-Франківська тероризують телефонними дзвінками через перший сезон «Слуги народу»
Її номер показали в одному з епізодів серіалу як номер одного з фігурантів «чорної бухгалтерії» олігархів

Протягом останніх чотирьох років – з часу виходу першого сезону серіалу «Слуга народу» – мешканці з Івано-Франківська постійно надходять телефонні дзвінки з питанням «Косой, де 100 тис. доларів?». Про це розповіли в одному з сюжетів «ТСН» на телеканалі «1+1». Справа в тому, що в одній зі сцен останньої серії першого сезону серіалу в кадр потрапляє зошит з «чорною бухгалтерією», де під прізвиськом «Косой» зазначено номер телефону, який, як виявилося, є дійсним номером іванофранківчанки Юліани Антонюк.

«Чесно, мене завжди якісь пригоди! Ну, але така – це взагалі! – розповіла журналістам Юліана Антонюк. – Мені ніхто не хамив. Просто всім було цікаво: Косой! Ну, і де ж ці 100 тисяч доларів? Переважно російською. Спершу думала: може, помилилися».

Справа в тому, що серіал володарка «зіркового» номеру не дивилася, тож не одразу зрозуміла в чому справа. За її словами, спочатку такі дзвінки її розважали, проте потім стали дратувати. Та змінювати номер телефону Юліана не хотіла, бо він в неї понад 15 років.

В сюжеті «ТСН» йдеться, що Євген Кошовий зв’язався з Юліаною Антонюк та попросив вибачення за такий збіг. Крім того, пообіцяв, що номер в кадрі заблюрять.

Фото: censor.net.ua, kp.ua

 

antonina.detector.media