antonina.detector.media
Детектор медіа
03.12.2019 14:26
Сергій Притула та Олександр Педан знову знялися разом в новому проєкті
Сергій Притула та Олександр Педан знову знялися разом в новому проєкті
Новий канал підготував новорічну прорграму на кшталт радянського проєкту «Кабачок 13 стільців» з пародіями на різні шоу

На Новому каналі підготували новорічне шоу «Кілька пародій», ведучими якого стали Олександр Педан та Сергій Притула. За задумом творців проєкту дія відбувається в «телевізійному кабачку», куди до телеведучих заходять в гості зірки українського шоубізу, де й стають об’єктами розіграшів та пародій.

Олександр Педан зустрічає гостей на сцені, Сергій Притула – біля барної стійки.

«Передноворічний період – це та пора, коли проекти на всіх каналах обов’язково готують якісь новорічні, святкові програми для своїх глядачів, – розповів Сергій Притула. – Для того щоб наш новоканальський глядач не розривався, що ж і де йому подивитися, ми просто вирішили зібрати пародії на усі популярні програми українського телебачення в одному місці. Здається, це виграшна тактика».

Всіх таємниць творці шоу «Кілька пародій» заздалегідь не відкривають, але вже зізналися, що в проєкті глядачі побачать пародії на шоу Олі Полякової «Королева ночі», серіал «Кріпосна», в проєкті жартуватимуть над стосунками Лесі Нікітюк та Олексія Дурнєва, а також «під роздачу» потраплять MARUV, Павло Зібров, експерти проєкту «Топ-модель по-українськи», DZIDZIO та Jerry Heil.

Фото: преслужба Нового каналу

antonina.detector.media