antonina.detector.media
30.01.2020 11:03
Танцівники ансамблю Вірського нагадали Еллен Дедженерес, що вони українці, а не росіяни
Танцівники ансамблю Вірського нагадали Еллен Дедженерес, що вони українці, а не росіяни
На репост американської ведучої уривку репетиції українського ансамблю Вірського з російської сторінки в Інстаграмі відреагували учасники ансамблю та Посольство України в США.

Про це пише «Громадське».

Американська телеведуча, ведуча популярного шоу The Ellen Show Еллен Дедженерес розмістила на своїй інстаграм-сторінці відео виступу українського Національного ансамблю імені Павла Вірського. Це був репост з російської сторінки lookathisrussian («подивіться на цих російських хлопців»).

У відповідь учасники ансамблю на своїй інстаграм-сторінці нагадали, що вони є українцями. 

«З позитивного: Еллен Дедженерес запостила ансамбль Вірського. З негативного: з російської сторінки. Дуже шкода, що такі ситуації трапляються і досі... Але дуже круто, що нас можуть побачити 82 мільйони, які підписані на сторінку шоу Еллен Дедженерес. Пропонуємо всім сходити за посиланням і написати, що ми з України», — йдеться в дописі.

Посольстві України у США також відреагувало на допис телеведучої на своїй сторінці у Твіттері. 

«Українці є великими шанувальниками The Ellen Show. Шановна Еллен, відео, яке ви опублікували в Instagram, — це відомий український танець «Гопак», він не російський. Будьмо чесними, росіяни ніколи не зможуть так танцювати. Наш Ансамбль Вірського може довести це у вашій студії», — йдеться в дописі.

antonina.detector.media