antonina.detector.media
04.03.2020 16:04
В УМХ остерігаються коронавірусу: працівників після закордонних поїздок відправлятимуть у відпустку за власний рахунок
В УМХ остерігаються коронавірусу: працівників після закордонних поїздок відправлятимуть у відпустку за власний рахунок
«Український медіа холдинг» (UMH Group) рекомендував усім своїм працівникам не виїжджати за межі України через коронавірус. У разі поїдки за кордон працівники зобов'язані перебувати в самоізоляції протягом двох тижнів, цей період вважатимуть відпусткою за власний рахунок.

Це розпорядження за підписом голови наглядової ради «Українського медіа холдингу» Іллі Саввіна від 4 березня «Детектор медіа» отримав від власного джерела. Ще троє редакторів різних видань «Українського медіа холдингу» підтвердили, що сьогодні отримали цей документ від керівництва.  

Працівників UMH Group закликали відкласти або скасувати поїздки в будь-які країни, незалежно від епідеміологічної ситуації в цих країнах.

«Після повернення з поїздки за кордон працівник зобов'язаний перебувати в самоізоляції (бути вдома, не приїжджати в офіс) протягом 14 днів з моменту повернення. Даний період (14 днів) є відпусткою за свій рахунок», – ідеться в документі.

Нагадаємо, уряд створив сайт, присвячений китайському коронавірусу. На ньому зібрані відповіді на найбільш поширені запитання про хворобу. Кабінет міністрів України наголошує, що правдиву інформацію про захворювання, викликане новим коронавірусом, можна знайти на офіційних сайтах уряду, МОЗу, Центру громадського здоров’я та ВООЗ.

Фото: UMH Group

antonina.detector.media