antonina.detector.media
04.04.2021 14:56
Зірка серіалу «Школа» Ліза Василенко прокоментувала своє потрапляння в базу «Миротворця»
Зірка серіалу «Школа» Ліза Василенко прокоментувала своє потрапляння в базу «Миротворця»
На сайті «Миротворець» пані Василенко названа провокаторкою, яка бере участь в інформаційних провокаціях країни-агресора Росії проти України.

22-річна українська актриса та блогерка Ліза Василенко, яка наразі живе та працює в Москві (РФ), в Instagram Stories прокоментувала критику на свою адресу за скандальні висловлювання щодо України, а також потрапляння в базу «Миротворця».

«Звертаюся до всіх фанатичних патріотів, які це зробили. Хлопці, я не зобов'язана любити країну тільки тому, що я в ній народилася, виросла. Я вдячна, але зобов'язань у мене ніяких немає. Ні перед ким і ні перед чим», — сказала акторка.

Зараз блогерка та зірка українського серіалу «Школа», яка народилась у Дніпрі, будує кар'єру в будинку тіктокерів Xo Team House в Москві.

Після виходу серіалу Ліза Василеко вже стикалась із критикою в соцмережах. Зокрема, коли публікувала світлини в білизні, або без неї.

Також вона розповідала в інтерв'ю про насильство у стосунках.

Напередодні низка ЗМІ оприлюднила новину, що акторка нібито сказала, що «краще здохнути в Росії, ніж в Україні», хоча вона такого не говорила.

antonina.detector.media