antonina.detector.media
05.04.2021 16:15
Олександр Скічко вступив на курси до Гарвардського університету, вивчатиме комунікації
Олександр Скічко вступив на курси до Гарвардського університету, вивчатиме комунікації
Олександр Скічко не виключає, що колись поїде до Гарварду, щоби вчитися там на стаціонарі.

Очільник Черкаської ОДА Олександр Скічко вступив на курси до Гарвардського університету, де вивчатиме комунікації. Про це повідомила дружина Скічка Єлизавета Юрушева в Instagram.

«Мій чоловік тепер вчиться у Гарварді. Пишу це – і у мене мурашки по тілу! Скільки я його знаю, він завжди рухається вперед. Якщо щось не знає – він вивчить, якщо щось не виходить – він не опускає руки, а намагається доти, доки не вийде. І зараз Саша поступив на курси з комунікації і leadership в Hardvard, і тепер, якщо він не на роботі, то за комп’ютером – навчається і робить домашку! Він навіть замислюється поїхати туди, коли буде можливість, щоби повчитися там на стаціонарі», – написала Юрушева. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Elizaveta Yurusheva (@elizaveta.yurusheva)

Олександр Скічко – засновник продакшн-компанії Stream Production, колишній шоумен та ведучий програми «Зірковий шлях» на ТРК «Україна». Він пройшов до Верховної Ради по 197 округу на Черкащині. 

20 січня 2021 року Кабінет міністрів підтримав подання про призначення колишнього телеведучого та шоумена, народного депутата від «Слуги народу» Олександра Скічка головою Черкаської обласної державної адміністрації.

29 січня президент Володимир Зеленський призначив Скічка головою Черкаської ОДА.

30 березня Верховна Рада достроково припинила повноваження нардепа Олександра Скічка.

Фото: Олександр Скічко / Facebook

antonina.detector.media