antonina.detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
28.04.2021 16:16
«Факти Тижня» готують спецвипуск про Винника та вже провели танцювальний челлендж
«Факти Тижня» готують спецвипуск про Винника та вже провели танцювальний челлендж
У танцювальному челленджі взяли участь понад 100 осіб, серед яких – Дмитро Коляденко, Пітер Залмаєв, Інна Шевченко, Нателла Кірс та Андрій Чорновол.

Програма «Факти Тижня» на телеканалі ICTV готує спецпроєкт про співака Олега Винника, у межа якого провели танцювальний челлендж в соціальних мережах – #танцююпідвинника. Про це «Детектору медіа» повідомив канал ICTV.

Прем’єра спецпроєкту, попередньо, запланована на 16 травня. Великий сюжет про співака вийде в недільному випуску «Фактів Тижня» й окремим випуском на YouTube каналу. Створює проєкт журналіст Максим Крапівний.

«Випуск присвячений феномену Олега Винника. У чому секрет його неймовірної популярності, яким чином він збирає стадіони в кожному місті України, як працює його образ? Танцювальний челлендж #танцююпідвинника в соцмережах – є частиною експерименту для випуску. Він вже завершився», – розповіли на каналі.

Учасники челленджу мали записати відео з танцем, який поставив хореограф та переможець «Танців з зірками» Сергій Костецький, та викласти його в соцмережах із хештегом #танцююпідвинника, а також передати естафету трьом друзям.

У танцювальному челленджі взяли участь понад 100 осіб, серед яких – ведучий каналу «Україна 24» Дмитро Коляденко, ведучий Прямого каналу Пітер Залмаєв, ведуча ICTV Інна Шевченко, блогерка Нателла Кірс, радіоведучий Андрій Чорновол. Учасники челленджу мали записати відео з танцем, який поставив хореограф та переможець «Танців з зірками» Сергій Костецький, та викласти його в соцмережах із хештегом #танцююпідвинника, а також передати естафету трьом друзям.

Олег Винник разом із Сергієм Костецьким уже обрали п’ятьох переможців, їх оголосять в ефірі «Фактів Тижня». 

Фото: Фейсбук

antonina.detector.media