antonina.detector.media
05.07.2021 08:50
Сайт «Сьогодні» оновив розділ Life
Сайт «Сьогодні» оновив розділ Life
Зокрема, деякі рубрики, яка раніше існували в межах Life, стануть самостійними, повноцінними розділами.

Команда «Сьогодні» оновила дизайн та функціонал розділу «Life Сьогодні». 

«Тепер в лівій колонці сайту – система віджетів, які в інтерактивному форматі допоможуть визначитися і з блюдом на вечерю, і підкажуть на кого найкраще підписатися в Instagram, і навіть зроблять прогноз на день. Справа на сайті розташована класична стрічка новин. У центрі –  основний контент проєкту, де кожен зможе ознайомитися з порядком денним, актуальними трендами та переглянути добірки по тематичним топікам. Віджетні блоки в лівій колонці – особливість Life Сьогодні. Це спеціальні програми, які виконують багато інтерактивних функцій, у тому числі й рандомайзерів, калькуляторів, галерей», – йдеться в описі.

Також команда «Сьогодні» на головній сторінці проєкту та в кожній з рубрик запустила функцію, схожу на сторіс у Instagram, у якій публікуватимуть важливі спецтеми та новини.

«Серед інших змін — сервіс Лайфхакер. У ньому зібрані популярні лайфхаки і найчастіші запити користувачів в Google, які можна фільтрувати за різними тематичними групами. В рамках сервісу для читачів доступний зворотний зв'язок. Кожен охочий може створити запит з формулюванням «Як?» і отримати експертну відповідь від Life Сьогодні на свій email», – зазначається в повідомленні.

Крім того, деякі рубрики, яка раніше існували в межах Life, стануть самостійними, повноцінними розділами.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року для каналів «Україна» і «Україна 24» облаштували нову студію. З 30 листопада випуски новин «Сьогодні» на цих  телеканалах виходять в ефір зі студії  з технологією 360 градусів. 

antonina.detector.media