antonina.detector.media
30.04.2022 16:49
З Голлівуду до Сихова. Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі прибула в Україну (ВІДЕО)
З Голлівуду до Сихова. Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі прибула в Україну (ВІДЕО)
Відома американська акторка поспілкувалася із біженцями на залізничному вокзалі у Львові і зустріла пасажирів евакуаційного потяга з Покровська Донецької області.

Анджеліна Джолі прибула до Львова. Без зайвого супроводу зірка зайшла до кафе «Львівські круасани» у спальному районі Сихів. 

Посол доброї волі ООН мала на собі наплічник, як і більшість гостей міста із регіонів України, охоплених війною. Вона не привертала уваги до своєї персони і привітно усміхалася.

Завдяки журналістці «Вікна-новини» Майї Підгородецькій відео з Джолі розлетілося в соцмережах:

Також Аджеліна Джолі поспілкувалася з біженцями на залізничному вокзалі у Львові. А пізніше зірка зустріла пасажирів евакуаційного потяга з Покровська Донецької області. 

29 квітня у твіттері було опубліковано світлини Джолі з Варшави. А 30 березня посол ООН відвідала українських біженців у лікарнях Риму.

Анджеліна Джолі відома не лише як акторка кіно. Вона бере участь у благодійних проєктах та є послом доброї волі ООН у справах біженців. Вона зацікавилася цим напрямом діяльності у Камбоджі, де перебувала на зйомках стрічки «Лара Крофт».

«Робота в ООН дуже змінила мене. Я зустріла людей, які пережили такі жахи, які більшість із нас навіть не можуть уявити. Мене вразила їхня незвичайна сила духу. Завдяки їм я переосмислила своє життя», – каже Джолі у своїх інтерв’ю.

Колаж: сайт Radiotrek

antonina.detector.media