antonina.detector.media
28.08.2022 10:27
Захисник України освідчився у прямому ефірі ведучій телеканалу (ВІДЕО)
Захисник України освідчився у прямому ефірі ведучій телеканалу (ВІДЕО)
Романтичне відео продовжує збирати захоплені відгуки у соцмережах, ця історія потрапила в новини інших телеканалів.

Військовослужбовець Юрій Герун освідчився журналістці «Першого Західного» Марині Пітиляк, яка вела у студії програму. Це відбулося на День Незалежності.

«Сонечко, я готовий пожертвувати своїми козацькими вольностями, щоб бути залежними від тебе», – сказав Юрій Герун, який у мирному житті був тележурналістом. Також він назвав кохану «казковою гуцулкою». Коли Юрій простягнув руку у напрямку коханої, у студії їй вручили коробку з весільною обручкою. Надягала на палець її наречена сама.

В цей момент Марина Пітиляк не змогла стримати сліз. Колеги привітали її святковим букетом. На пропозицію руки і серця Марина відповіла «так». 

«Які часи, такі й освідчення. Втім, ані сім повітряних тривог, ані жодне зло не спроможне зламати наше світле кохання. Мрію про твоє переможне повернення. І про обійми наживо. Вірю в тебе і в нас. І щаслива, що колись нас познайомив Бог», – прокоментувала журналістка у дописі у фейсбуку.

Ця романтична історія продовжує надихати українців у соцмережах. Також про неї розповідають у новинах колеги тележурналістів з інших телеканалів

antonina.detector.media