antonina.detector.media
06.11.2022 17:00
Актор і телеведучий Євген Сморигін хоче отримати українське громадянство
Актор і телеведучий Євген Сморигін хоче отримати українське громадянство
Він склав іспит з української мови.

Телеведучий, актор «Дизель Шоу» Євген Сморигін склав іспит з української мови, щоб отримати громадянство України. Про це актор розповів в інтерв’ю програмі «Факти» на ICTV.

«Я хочу отримати українське громадянство, тому що тут моя родина, тут мої діти, тут моя дружина-українка. І тому я вважаю, що я маю бути українцем», – прокоментував Сморигін.

Іспит, за його словами, тривав годину. Актор сказав, що жодних складнощів з його складанням він не мав, адже постійно вчить українську. «Я дивлюся фільми, серіали тільки українською. Ще дуже гарна практика в нас є. У нас є серіал "На трьох". Він виходить на ICTV. Але канал замовив перекласти з російської всі вісім сезонів українською. І тому я перекладаю онлайн, себе чую, як я говорю. І сидить працівник, який виправляє нас всіх. І це дуже гарна практика. Ти і працюєш, і в цей час вчиш українську мову», – розповів актор.

Євген Сморигін народився у Мінську і розпочинав кар'єру телеведучго у Білорусі. Разом із Дмитром Танковичем був ведучим шоу «Україна має талант». З 2015 року – учасник проектів «Дизель Студіо», таких як «Дизель шоу» та скетчком «На трьох».

Нагадаємо, у серпні актори «Дизель Шоу» записали звернення на підтримку Миколаєва. Також вони організували серію концертів «Поки жарти маємо, ми перемагаємо». Крім того, учасники «Дизель Шоу» ініціювали збір коштів для ЗСУ і на отримані донати придбали антидрон. 

Фото: Odessa Life

antonina.detector.media