antonina.detector.media
07.11.2022 09:40
Український шоумен Андрій Данилко продав Rolls Royce Фредді Мерк’юрі за 11 млн грн
Український шоумен Андрій Данилко продав Rolls Royce Фредді Мерк’юрі за 11 млн грн
Гроші пообіцяв спрямувати на будівництво в Україні реабілітаційного центру Superhumans Center.

Український шоумен Андрій Данилко продав на аукціоні за 250 тисяч фунтів (11 млн грн) автомобіль Rolls Royce, який колись належав вокалісту гурту Queen Фредді Меркʼюрі. Гроші підуть на створення в Україні центру для реабілітації постраждалих від війни.

Про це повідомили на сторінці центру у фейсбуці.

«Андрій Данилко, справжній поціновувач таланту лідера Queen, придбав цю машину, щоб передати музею. А потім прийшла війна. І Андрій вирішив вчинити інакше – він віддав легендарну автівку на аукціон, щоб виручені кошти передати нам, для якнайшвидшого запуску Superhumans Center. І от, щойно машину придбали за 250 000 фунтів стерлінгів, або 284 500 доларів, або 11 мільйонів гривень. Неймовірна сума, дуже щедрий донейшн, суттєва підтримка для нашої клініки, і – суттєвий внесок у віру у світлих людей. Ми вдячні Андрієві Данилку невимовну кількість разів. Тепер, завдяки йому, у наших стінах битиметься частина енергії легендарної Queen, і наші пацієнти почуватимуться рок-зірками. 11 мільйонів гривень, друзі. Слава Україні і її неймовірним людям», — йдеться у повідомленні.

За словами Данилка, автомобілем 1974 року випуску Мерк’юрі їздив до останніх днів свого життя. Український артист купив його, щоб подарувати музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні.

antonina.detector.media