antonina.detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
01.03.2023 10:36
Американський телеканал ABC зняв документальний фільм, героїнею якого стали Марічка Падалко та її родина
Американський телеканал ABC зняв документальний фільм, героїнею якого стали Марічка Падалко та її родина
Знімальна група приїжджала додому до ведучої «1+1» двічі — напередодні вторгнення Росії та рік потому.

Ведуча «1+1» Марічка Падалко, а також її чоловік Єгор Соболєв та їхні троє дітей стали героями документального фільму «Стоїть міцно: рік війни в Україні», який випустив американський телеканал ABC. Про це повідомляє пресслужба «1+1».

Перша зустріч знімальної групи із сім’єю телеведучої відбулася 30 січня 2022 року. Кореспондент ABC Ієн Пеннел завітав на дачу до Марічки та показав звичайний сімейний ранок у вихідні: родина готувала сніданок, разом пили чай і пекли вафлі. І говорили про загрозу повномасштабного військового нападу з боку Росії, який міг початися у будь-який момент, але в який багато хто у світі до останнього не хотів вірити. Чоловік ведучої був переконаний, що треба бути готовим до найгірших сценаріїв, тому ще влітку 2021-го записався до лав ЗСУ.

Тоді Марічка говорила: «Треба бути сильною заради дітей і не показувати свій страх».

Наступного разу кореспондент ABC прийшов у гості до Марічки Падалко через рік, у січні 2023-го.

Тепер телеведуча живе разом із сином Михайлом у Києві, чоловік служить на фронті, а дві молодші дочки наразі у Празі.

Знімальна група АВС також побувала у студії марафону «Єдині новини», у створенні якого бере участь Падалко, та зустрілася з Єгором Соболєвим, нині молодшим сержантом ЗСУ. Також група відзняла момент однієї із зустрічей Марічки з доньками у Празі.

«Після зйомок я як телевізійник телевізійника запитала Ієна, чи він не розчарований матеріалом: ми не плакали, не жалілися на життя. “Так просто українці ж тримаються, і світ це цінує”», розповіла Падалко.

Фото надала пресслужба «1+1»

antonina.detector.media