antonina.detector.media
24.05.2023 11:55
Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром
Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром
Днями на ютуб-каналі Емми Антонюк «Це Ніхто Не Буде Дивитися» вийшло інтерв’ю з популяризаторкою кримськотатарської культури Сафіє Лентер-Кизи. Пізніше Емма у своєму інстаграмі запостила відео з тим, що не ввійшло у випуск, — це зворушлива кримськотатарська пісня, яку заспівала Сафіє.

Випуск був присвячений трагедії депортації кримських татар, їхньому життю, побуту і культурі. Інтерв’ю зібрало 67 850 переглядів за 4 дні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Emma Antoniuk (@emmocean)

Проте це точно не Іво Бобул, якого дивилися набагато активніше і обговорюють досі. Він випадково дав каналу сплеск небаченої популярності, а собі створив привід для мемів, жартів та солдаутів на місяці наперед.

Емма ж отримала багато критики, через те що намагалася тягнути до себе в студію людей, чиї погляди та робота далекі від цінностей, які розділяє її аудиторія. І, як бачимо, відреагувала. Після перфомансу Бобула — жодної неоднозначної персони і треш-контенту. Письменники Макс Кідрук та Ілларіон Павлюк, військова Марія Берлінська, культурна блогерка Софія Безверха. Нема до кого причепитися.

Проте кількість переглядів на каналі сильно зменшилася. Якщо відео з Бобулом—Фаріон—Субботою набирали близько 500 тисяч переглядів, то письменники Кідрук та Павлюк —  138 і 184 тисячі, а блогерка Безверха — 156 тисяч. І  шквалу хайпу та критики в соцмережах не було. З одного боку — ефект уже не той. З іншого — все одно достойна кількість переглядів.

Чудово, що Емма бере до уваги зауваження та сприймає критику. Одне з найпопулярніших відео — з авторкою топового тікток-блогу про секс-просвітництво Анастасією Забелою — зібрало 262 тисячі за два тижні. Схожі за змістом відео з експертами були популярними і у, скажімо, Раміни. Ідеальний баланс — набрати переглядів і не ганятися за хайпом. 


Перше відео на каналі  «Це Ніхто Не Буде Дивитися» — інтерв'ю з культурологинею Маріам Найєм про українську літературу, кризу ідентичності, іслам в українському суспільстві. Воно зібрало 334 тисяч переглядів. Чудовий показник для українського контенту і приклад того, як розмова з відомою лише у вузьких колах, але цікавою людиною може викликати інтерес в аудиторії.

Але обкладинка цього відео каже: «Чим я гірша українка, ніж Фаріон?». Метод добре працює, тому можна просто запрошувати пристойних гостей на серйозні розмови, але вводити постійну рубрику «Розмови про пані Ірину».  

antonina.detector.media