antonina.detector.media
30.05.2023 16:40
Артем Пивоваров стане тренером «Голосу країни 13». І обіцяє несподівані дуети
Артем Пивоваров стане тренером «Голосу країни 13». І обіцяє несподівані дуети
В ефірі «Сніданку з 1+1» співак зізнався, що має достатньо досвіду для такої ролі, бо вже багато працював із молодими музикантами.

«Я буду шукати неординарних, енергійних, зухвалих та шалених сміливців, які будуть наполегливо працювати задля розвитку нашої музичної індустрії та культурного фронту».

Схоже, поняття «культурний фронт» таки з нами лишиться надовго. Хто проти — просто змиріться. Співак номер один в Україні, як назвали Пивоварова ведучі, став другим оголошеним тренером нового сезону «Голосу країни» після Юлії Саніної. Співачка чекає на «голос, який змусить глибоко відчувати, на яскравих особистостей, яким є що сказати світу. Авторів власних пісень, яскраві гурти». 

В етері «плюсів» глядачам пообіцяли, що майбутній сезон стане особливим і не таким, як попередні. Що ж, подивимося. Зараз відомо, що 70 відсотків пісень на шоу будуть українською, решта — іноземними мовами, крім російської. Усвідомити всі масштаби змін вітчизняних талант-шоу можна дуже легко. Просто згадати, що ще відносно недавно в них було таке правило: серед тренерів обов’язково має бути росіянин (росіянка), а краще — двоє. Або вже хоча б білорус. 

А ще Артем Пивоваров пообіцяв, що його дуети стануть більш непередбачуваними. Нагадаємо, днями він випустив музичне відео з Машею Єфросиніною, яка читає реп. Хоча, напевне, це коректніше називати речитативом. Так ось, далі співак збирається записувати пісні на вірші разом із акторами, культурними діячами та навіть спортсменами. 

Олександр Усик минулого літа вже демонстрував свої вокальні дані, виконуючи «Ой, у лузі червона калина». Але ми ні на що не натякаємо.  

antonina.detector.media