antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«MediaLife»
15.06.2023 14:35
Килиммен стане третім тренером шоу «Голос країни-13»
Килиммен стане третім тренером шоу «Голос країни-13»
Творці музичного проєкту тримають інтригу і не кажуть, кого саме глядачі побачать у цьому образі.

Килиммен, нагадаємо, — один з учасників гурту Kalush Orchestra. За час існування колективу в ролі цього персонажа було кілька людей, і поки не відомо, хто саме приховуватиметься за ним у шоу. 

«Килиммен — це дуже неочікуваний вибір тренера. Адже це справжній сучасний супергерой, який уособлює українську музику та втілює нашу ідентичність. Килиммен — це неймовірний місток, який ми плануємо прокласти в цьому сезоні між лінійним телебаченням та диджитал-інноваціями. Але головне — хто ж ховається всередині образу цього супергероя. Я впевнений, що глядачі будуть дуже здивовані, коли це дізнаються», — каже Володимир Завадюк, продюсер «Голосу країни».

Творці проєкту наголошують, що в червоне тренерське крісло сяде не обов’язково один з учасників Kalush Orchestra. Можна очікувати на появу практично будь-якого представника (чи представниці?) українського шоубізу. Глядачів закликають ділитися своїми здогадками в соцмережах телеканалу «1+1 Україна» та шоу «Голос країни».

Нагадаємо, двома іншими тренерами стануть фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та співак Артем Пивоваров. Кастинг учасників закінчується нині — 15 червня. 



antonina.detector.media