antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«Medialife»
29.06.2023 22:55
«Це не пророцтво, це – історія». Вийшов другий трейлер сиквелу «Дюни»
«Це не пророцтво, це – історія». Вийшов другий трейлер сиквелу «Дюни»
Стрічка з'явиться в українському прокаті 2 листопада цього року.

Це буде екранізація другої частини науково-фантастичного роману Френка Герберта. Вона розповість про шлях до помсти головного героя Пола Атріда заколотникам, які вбили його родину. Завдяки дару пророцтва він бачить жахливе майбутнє та береться його змінити.

У стрічці глядачі побачать Тімоті Шаламе, Зендаю, Ребекку Фергюсон, Дейва Батіста, Стеллана Скарсгарда, Джоша Броліна, Остіна Батлера, Флоренса П'ю, Леа Сейду. Також у фільмі з’явиться Кристофер Вокен — він зіграє імператора Шаддама IV. 

Режисером та співсценаристом «Дюни» знову став Дені Вільнев. Попередня частина саги досягла найбільшого комерційного успіху з його робіт. 

Дія роману та стрічки відбувається в Галактичній імперії з безліччю екзопланет. Серед них — Арракіс, або Дюна, на якій видобувають меланж. Це неймовірно цінна речовина, яку використовують у міжзоряній навігації. Також це наркотик, звикання до якого не дає мешканцям планети покинути її. 

Аристократична родина Пола Атріда отримує Дюну у володіння, але все перетворюється для сім’ї на трагедію, адже імператор та наближені до нього герцоги мають план їх знищити. Головному ж герою на долю випадають великі випробування: вибір між коханням, виживанням і кардинальною зміною сутності імперії. 




Фото: Warner Bros.

antonina.detector.media