antonina.detector.media
05.07.2023 14:44
Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою
Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою
Інтерв'ю вийде вже у п'ятницю. Так обіцяє сам ведучий у себе в інстаграмі. Коментарі під дописом закриті. Хм, уже цікаво.

Цікаво тому, що хочеться знати, як аудиторія взагалі сприймає Остапа Ступку нині. Судячи з усього, сам Суханов упевнений, що дуже негативно. В анонсі нам не кажуть жодних подробиць. Лише фраза: «...цієї п'ятниці...». 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олексій Суханов (@suhanov.official)

Ми вже сьогодні писали про інтерв'ю Аліни Доротюк із Юлією Мендель, яке побачить цей бентежний світ наступного тижня в четвер. Розмови з такими суперечливими людьми мають сенс лише тоді, коли будуть критичними. Інакше це просто майданчик для відбілювання репутації. Чи можна від Олексія Суханова чекати на гардток? Навіть і не знаю, що сказати. Але вірю в колегу з усіх сил. 

Нагадаю, репутація Остапа Ступки і без того накульгувала. А 4 квітня він втрапив у ДТП: в'їхав у припарковану автівку, водій якої в результаті опинився в лікарні. Актор був напідпитку. Суд обрав йому запобіжний захід нічний домашній арешт. 

Постраждалий Ярослав в інтерв'ю ТСН сказав, що актор компенсував йому лише 20 тисяч гривень і в лікарню прийшов тільки через тиждень. Ступка ж заявив, що його оббріхують, і сподівається, що Ярослав «стане на правильний шлях, інакше він ризикує поставити під загрозу мої прагнення завершити усе це діло миром».

Не можу дочекатися.

antonina.detector.media