antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«Medialife»
13.07.2023 15:05
Зеленський у Леттермана та борщ у тревел-шоу. Оголошено номінантів на премію «Еммі-2023»
Зеленський у Леттермана та борщ у тревел-шоу. Оголошено номінантів на премію «Еммі-2023»
Найбільше номінацій отримав четвертий сезон серіалу «Спадкоємці» — 27. А ось українська тема присутня в категорії «Найкращий телевізійний серіал або спецвипуск з ведучим/ведучою».

Це шоу «Мій наступний гість не потребує представлення», спецвипуск із Володимиром Зеленським. Воно виходить на Netflix, і це формат дружніх, іронічних розмов зі знаменитостями. Легально подивитися випуск із Зеленським можна навіть без підписки на ресурс — на їхньому ютуб-каналі. 

Леттерман, нагадаю, приїхав до Києва, а інтерв’ю записували на станції метро «Майдан Незалежності», тому розмову переривав гуркіт поїздів, а також лунала сирена. Проте ведучий наголосив, що почувається в безпеці разом із президентом. Зеленський жартував, розповідав, чому росіяни вірять у пропаганду, що полюбив банальні речі після початку повномасштабної війни, о котрій прокидається і як проводить день. 

Ось один із жартів: «Якщо ви запитаєте мене, який момент приємний, то момент, коли я можу поспілкуватися з дітьми по телефону, або з дружиною. (Думає. — Ред.) Не буду говорити "або", вона образиться. Давайте так скажемо, коли я можу поспілкуватися точно з дружиною і іноді з дітьми. Я думаю, їй так сподобається більше все ж таки». 

Також Леттерман обіцяв повернутися, бо Зеленський має ще йому дати відповідь на запитання, чи пов’язаний серіал «Слуга народу» з обранням його в президенти. Бо поки сказав: «Я не настільки можу все прорахувати». 

Також у цій номінації є кулінарне шоу «Смак нації з Падмою Лакшмі». Воно присвячене стравам різних народів, які живуть у США.  В одному з епізодів Падма навідалася у знаменитий ресторан української кухні «Веселка» в Нью-Йорку. Там її вчили варити кілька видів борщу. 

Шоу виходить на платформі Hulu, яка в Україні поки не доступна.

Також у цій номінації бачимо інтерв’ю, яке Опра Вінфрі взяла у Мішель Обами для Netflix, «Стенлі Туччі: у пошуках Італії», шоу CNN, в якому американський ведучий та актор досліджує країну, а також серіал від CNN «Сполучені Штати Америки з Волтером Камау Беллом», у якому ведучий їздить різними громадами та дізнається про їхні негаразди.  

А ось і список номінантів в основних категоріях:

Найкращий драматичний серіал:

Найкращий комедійний серіал:

Найкращий мінісеріал:

Найкращий актор у драматичному серіалі:

Найкраща акторка у драматичному серіалі:

Найкращий актор у комедійному серіалі:

Найкраща акторка в комедійному серіалі:

antonina.detector.media