antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«Медіа Лайф»
25.09.2023 18:40
«Я ж кажу — жах!». У мережі кепкують з працівників «1+1», які прийшли підтримати Коломойського в суді
«Я ж кажу — жах!». У мережі кепкують з працівників «1+1», які прийшли підтримати Коломойського в суді
Ще б пак не кепкували — у нас і менш яскраві події викликали шквал мемів, а тут сам бог велів. До речі, цікаво, що багатьох користувачів соцмереж поведінка журналістів надзвичайно здивувала.

Нагадаю, що 25 вересня в Київському апеляційному суді розглядали скаргу на обрання Коломойському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу в розмірі 3 мільярди 891 мільйон гривень. Підтримати цього пана завітали працівники «Плюсів», чим викликали неабияку реакцію в суспільстві. Простим візитом вони не обмежилися і заявили, що готові взяти Коломойського на поруки. Про це більше читайте в нашому матеріалі ось тут. 

Я ж зосереджуся на реакції. Жартувати про це взялися коміки, наприклад Антон Тимошенко.

Антон, щоправда, трохи переплутав букви у прізвищі телеведучої. Що стало приводом для іншого жарту — від Тані Микитенко.

Висловився і Володимир Дантес. 

Підтримати Коломойського прийшло багато людей, проте «прокляті хейтери», як завжди, вчепилися лише до кількох. Здається, найбільше дісталося саме Наталі Мосейчук та Юрію Горбунову. 

Шановного Кораксанку з останнього скрина не хочеться розчаровувати чи лякати, але у «Скаженого весілля» вже є аж два продовження. І як бонус — «Скажені сусіди». Також саме до Юрія Горбунова в інстаграм прийшло найбільше людей із бажанням висловити своє негативне ставлення до його нинішнього рішення. Напевне, вже склалася така традиція. Принаймні, у коментах на сторінках Наталі Мосейчук чи Алли Мазур — тихо.

На «Рагулях» згадали про легендарну «українську гниду». Нагадаю, саме так Мосейчук назвала українців, які піднімають мовне питання, в інтерв’ю з Машею Єфросиніною. Надзвичайно цікава історія. Ведуча, напевне, і в страшному сні не уявляла, що ця фраза намертво причепиться до неї самої. 

Тоді, коли одні люди стібуться, інші — обурюються. Принаймні, у твітері (даруйте, в Х) я знайшла просто десятки людей, які справді не очікували від шанованого товариства такої підступної поведінки. І навіть припускають, що репутації «1+1» може настати гаплик. 

Лишається тільки згадувати легендарні слова Сергія Стерненка.

antonina.detector.media