antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
15.10.2023 12:50
Речник СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 каналу Анастасією Норіциною
Речник СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 каналу Анастасією Норіциною
Із початком повномасштабного вторгнення Артем постійно потрапляв до популярних списків штибу «Топ 10 крашів українок». Подивимося, чи одруження вплине на його місце в таких рейтингах у майбутньому.

А дружиною нашого краша стала телеведуча 24 каналу Анастасія Норіцина. У своєму дописі Дехтяренко написав таке:

«До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя.
Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!????????????????????????»
Зазвичай молодята викладають фотки із самими собою, часом із найближчими друзями та родичами. Але речник СБУ вирішив піти далі, і на головній світлині ми бачимо не лише його з дружиною, а й міністра юстиції Дениса Малюську. Розписалися вони, як помітно за банером, у Міністерстві юстиції. Церемонія збіглася із днем народження Анастасії.
Анастасія Норіцина, нагадаю, веде на 24 каналі два проєкти: «Лицеміри» та «Обережно! Зомбоящик». Обидва присвячені росіянам чи українцям-колаборантам. Перша — про життя тамтешніх багатіїв, друга — про тенденції в пропаганді.

Артем Дехтяренко працює речником СБУ з 1 лютого 2021 року. Раніше виконував ці ж обов'язки в МОЗ та був радником двох міністрів (Іллі Ємця та Максима Степанова). Ще раніше — радником міністерки соцполітики Юлії Соколовської. Як журналіст працював у виданнях «Коммерсантъ-Украина» та «Апостроф». 

Приєднуємося до привітань і бажаємо колегам довгих та щасливих років разом. 

Фото: фейсбук Артема Дехтяренка.

 
antonina.detector.media