antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
28.11.2023 11:40
УНІАН «одружив» Михайла Діанова з Олею Поляковою
УНІАН «одружив» Михайла Діанова з Олею Поляковою
Клікбейтні заголовки — це штука хороша. А ще краща — клікбейтні фото. І колеги з УНІАН чудово це знають.

У стрічку фейсбуку мені кинуло їхню прорекламовану новину про те, що захисник «Азовсталі» Михайло Діанов знову разом зі своєю колишньою дружиною. Сама по собі ця інформація дуже мила та позитивна, адже Діанов раніше в шоу Олексія Суханова розповідав, що досі її кохає, але боїться почути відмову. Тому чудово, що все так вийшло. Про сімейне возз'єднання він написав в інстаграмі та додав кілька фото зі святкування свого дня народження разом з дружиною та донькою.

Проте колеги з УНІАН вирішили головною світлиною зробити не цю, а ту, де Михайло спільно з Олею Поляковою. Разом із заголовком вийшло ось таке.

До речі, цю фотку постійно тягають різними сайтами з приблизно такою ж метою. Також є й інші їхні спільні світлини, й у вересні була ціла лавина сенсаційних матеріалів про нібито їхній роман. 

І ця штука досі працює. Матеріал про «возз'єднання Діанова та Полякової» — зараз один з найпопулярніших у стрічці УНІАН. До речі, найбільше мені сподобалися коментарі. Не знаю, як саме цей допис таргетували, але мені трапилося лише кілька іронічних зауважень щодо фото й заголовку. Майже всі коментарі належать жінкам (чи акаунтам з жінками на аватарках), які масово бажають «парі» одного й того самого — божого благословення.

antonina.detector.media