antonina.detector.media
Марина Крижня
«Детектор медіа»
05.12.2023 18:20
Альбом Джамали «Qirim» потрапив до світового музичного чарту Європи
Альбом Джамали «Qirim» потрапив до світового музичного чарту Європи
Співачка поділилася новиною у своєму інстаграмі. Альбом «Qirim» на 6-му місці у списку найкращих релізів World Music Charts Europe.

«Це чарт національних мовників, куди щомісяця надходить понад 250 альбомів з усіх країн. Для мене неймовірно бути у десятці найкращих альбомів серед інших європейських виконавців», — написала Джамала на своїй сторінці в інстаграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

Вона зазначила, що «Qirim» можна почути на радіо в Чехії, Туреччині, Грузії, Британії, Нідерландах, Іспанії, Польщі, Йорданії, Греції, Латинській Америці, Німеччині, США, Канаді та Японії. Музику Джамали слухають по всьому світу. І хочеться сподіватися, що це спонукатиме людей більше дізнаватися про Крим та Україну загалом. Співачка згадала й про те, що альбом потрапив до шортлісту Шевченківської премії, у номінації «Музичне мистецтво».

Також Джамала, відповідаючи на питання підписників, заінтригувала новим релізом, що має вийти 19 січня 2024 року. «Це буде дуже красива пісня/сингл/присвята, яку ви полюбите», — додала в наступній розповіді.

Співачка розповіла й про плани на святковий грудень: «Новорічного альбому не буде, але буде дуже красива колядка. Знайшла її в останню мить». Вона поділилася, що не думала, що встигне на зйомки різдвяної програми на «1+1», оскільки летіла з іншого континенту. Тому аранжування колядки робили дистанційно. «Всю ніч їхала, а о 7:00 на майданчику вже співала», — додала Джамала. Здається, жодні труднощі не здатні завадити співачці потішити своїх фанатів виступом.

Фото: інстаграм- і фейсбук-сторінка Джамали

antonina.detector.media