antonina.detector.media
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
18.12.2023 16:45
Анатолій Анатоліч та його принципи. Блогер розповів, чому погодився провести корпоратив Анни Алхім
Анатолій Анатоліч та його принципи. Блогер розповів, чому погодився провести корпоратив Анни Алхім
Виявляється, у нього є хитрий план.

Передісторія. Блогерка Анна Алхім анонсувала свій корпоратив на 26 грудня. Запросила туди для виступів Гаріка Корогодського, масажиста-сквіртолога (а є і така професія) Леона 13 та Анатолія Анатоліча. До перших двох панів питань немає, а ось до Анатоліча — з'явилися. 

Адже він став послідовним борцем за українську мову, український контент і гаряче закликає відмовитися від російської та не дивитися тамтешнього контенту. Зовсім недавно записував відео, в якому обурився популярності серіалу «Слово пацана. Кров на асфальті» і дійшов висновку, що лагідна українізація не працює. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Згадав він у тому відео й Алхім, яка постійно зашкварюється на своїй любові до російського і не збирається від нього відмовлятися.

Ось вона постить фотку і додає до неї головний трек із цього російського серіалу. 

І ось, у коментарі телеграм-каналу «Культурна прачечна» Анатоліч усе пояснив. Вважаю, що сам Макіавеллі позаздрив би його підступності:

«Аню знаю давно і неодноразово сам “цькував її носом” в її власні зашквари. Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона публічно для п’ятисот своїх гостей і мільйонів підписників відправить нах*й Асті та скаже, що “Слово пацана” дивляться довбо*оби.

Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім. Події веду тільки українською. Але головне — що це не “корпоратив”, а назва форуму для підписників. Дискотеки та пияцтва там не буде. На цьому форумі я проведу великий збір на допомогу ЗСУ».

Ну, чекаємо на резонансний спіч від Алхім із посиланням російських зірок. І на реакцію її російських підписників. Сподіваємося, Анатоліч усе зніме і запостить.  Від себе додам, що день, коли якась із зірок нашого шоубізу після зашквару не згадуватиме про свої збори для Сил оборони, ввійде в історію. Також на цьому корпоративі (а саме це слово ми бачимо в анонсі) виступлять учасниця Нацвідбору на «Євробачення-2024» Skylerr та Нікіта Кісельов. 

Ну а ще днями Анатолій Анатоліч на своєму ютуб-каналі виклав інтерв'ю із Максимом Лавриненком, який називає себе власником телеграм-каналу «Труха». Стиль Анатоліча як інтерв'юера — стара добра тепла ванна, отже гострої розмови не вийшло. Між тим, канал постійно критикують за вкиди та публікацію недостовірної інформації. 

У жовтні частина українських медійників обурилася, що на закриту зустріч ЗМІ із президентом запросили представника «Трухи», назвавши це «солідаризацією з помийкою». Ну а на ютубі можна знайти доволі багато розборів діяльності цього телеграм-каналу. Приклад на каналі «Як не стати овочем» або dvd ігор.

Фото: інстаграм anatoliyanatolich, anna_alkhim, телеграм-канал «Культурна прачечна»

antonina.detector.media