antonina.detector.media
Марина Крижня
«Детектор медіа»
09.02.2024 12:20
Російська модель Ірина Шейк знялась у білизні українського бренду для британського Vogue
Російська модель Ірина Шейк знялась у білизні українського бренду для британського Vogue
39 модних жінок та одна росіянка знялися для обкладинки березневого випуску.

У такий ефектний спосіб вирішили оголосити про вихід останнього номера британського Vogue під керівництвом Едварда Еннінфула, який з 2017 року обіймав посаду головного редактора.

«Коли виникла ідея обкладинки, було лише одне питання: чи зможуть 40 найбільш затребуваних і благословенних жінок на землі зібратися в одній студії на Манхеттені в один день у грудні, щоб зробити один спільний знімок?» — ідеться в пості британського Vogue в інстаграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений British Vogue (@britishvogue)

Серед зірок, які опинилися на обкладинці, — Дуа Ліпа, Кара Делевінь, Аня Тейлор-Джой, Опра Вінфрі, Сальма Хаєк, Наомі Кемпбел, Майлі Сайруз. Та Ірина Шейк, на якій ми можемо побачити бра українського бренду ZHILYOVA. Про це організатори зйомки могли й не подумати, але вийшов такий злий жарт.

Не вистачало Ірині тільки салату «Олів'є» та букви «Z» (нагадаю, що вона викладала фото в інстаграмі з відповідними атрибутами та підписом «Russianzz on Wednaday» після початку повномасштабного вторгнення).

На сайті британського Vogue пишуть: «Об’єднані величчю, цілеспрямованістю та появою на обкладинці британського Vogue, сестринство з 40 мегазірок збирається для унікальної фотосесії Стівена Мейзела, стилізованої Едвардом Еннінфулом. Фотографії Неда Роджерса». Я б на місці музиканток, моделей, акторок, які знялися у фотосесії, не хотіла б такого сестринства.
Під дописом є кілька коментарів щодо того, чому на обкладинці з'явилася Ірина Шейк, яка, вочевидь, підтримує «спецоперацію». До речі, російська модель досі співпрацює з різними модельєрами та з'являється на модних показах, як-от нещодавно в Парижі у Скіапареллі.
Фото: скриншоти з інстаграму
antonina.detector.media