antonina.detector.media
Марина Крижня
«Детектор медіа»
19.02.2024 16:20
Настя Каменських випустила спільний трек з Дессемером Буено, автором пісень Енріке Іглесіаса
Настя Каменських випустила спільний трек з Дессемером Буено, автором пісень Енріке Іглесіаса
19 лютого співачка виклала уривок в інстаграмі та закликала слухати й дивитися кліп на всіх платформах.

Співавтором та співвиконавцем пісні «Con Amor Se Cura», яку презентувала Настя Каменських, став кубинський музикант, продюсер Дессемер Буено. Він є давнім партнером іспанського співака, актора та продюсера Енріке Іглесіаса. Разом вони працювали над двома альбомами — «Euphoria» та «Sex and Love», зокрема Дессемер Буено є автором хіта Енріке «Bailando».

«Наша пісня про те, що об'єднує нас усіх, незалежно від того, звідки ми походимо: здатність любити. У нашому світі, повному війн, катаклізмів, пандемій і конфліктів, любов покращує життя і допомагає подолати навіть найбільші перешкоди. Ми хотіли передати вам добрі почуття, адже впевнені, що музика лікує душу. Нас об'єднала творчість і любов до музики, сподіваємося, що ця пісня знайде відгук і у вашому серці», — розповіла в дописі в інстаграмі Настя Каменських.

Пісня написана іспанською мовою, але там є кілька рядків і українською про те, що тільки кохання лікує. У кліпі ж нам показують роботу Насті Каменських та Дессемера Буено. Ці кадри чергуються з іншими, на яких люди по-різному проявляють свою любов.

У відеороботі також взяли участь українські зірки разом із родинами: співачка Гайтана з донькою, ведучі Григорій Решетник, Тімур Мірошниченко, футболіст Олександр Зінченко з дітьми та дружинами, співачка Альона Омаргалієва з сином.

Наприкінці відео Настя Каменських та Дессемер Буено малюють картину, на якій зображають серце. У кліп додали кадри з дітьми з Ірпеня, які намалювали малюнки на тему, що для них означає слово «любов». Наразі ці діти проживають у модульному містечку, адже залишилися без домівок.

Фото: ТСН, скриншот із кліпу

antonina.detector.media