antonina.detector.media
Марина Крижня
«Детектор медіа»
26.02.2024 13:40
Закохана у військового. Соломія Вітвіцька вперше показала свого бойфренда
Закохана у військового. Соломія Вітвіцька вперше показала свого бойфренда
Ведуча «1+1 Марафон» і «ТСН» опублікувала спільне фото у своєму інстаграмі.

У 2021 році Соломія Вітвіцька багатьох здивувала новиною: вона розлучається з тодішнім чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу. Пара змогла зберегти дружні стосунки.

У листопаді 2023 року Соломія зізнавалася в інтерв'ю Славі Дьоміну, що знову закохана. А в січні цього року опублікувала знімок з новим бойфрендом з відпочинку в Карпатах. Щоправда, там було видно тільки його руку, яка тримає Соломію, тож ідентифікувати його було неможливо.

Ім'я свого нового обранця телеведуча дотепер тримала в секреті, але 25 лютого з нагоди його дня народження виклала фото в інстаграмі та написала: «Коханий, завдяки тобі я, здається, знову змогла повірити в кохання. І нехай зараз в нашому житті не цукерки та квіти, а відеозв’язок у signal та короткі “++”, але я дочекаюсь тебе. З днем народження і многая літа) Пишаюся і кохаю».

Виявилося, що бойфрендом Соломії Вітвіцької є Олексій Ситайло. Він був головою Середино-Будського районного суду Сумської області, а нині є військовослужбовцем. Наразі його сторінка в інстаграмі приватна, як і в багатьох військових.

Ексчоловік телеведучої, режисер Влад Кочатков, відреагував на допис Соломії. Він лишив коментар: «Ти гідна бути щасливою 100%. Бажаю миру в серці та любові!». Схоже, що пара справді розійшлася без скандалів та зберегла теплі стосунки.

Такий хепіенд.

Фото: інстаграм Соломії Вітвіцької

antonina.detector.media