antonina.detector.media
Марина Крижня
«Детектор медіа»
25.03.2024 19:25
Стрічка «20 днів у Маріуполі» досягла рекордних позначок на Takflix
Стрічка «20 днів у Маріуполі» досягла рекордних позначок на Takflix
«Ми повернулися з укриттів, напилися кави і відкрили ноутбуки, а там — історичний рекорд!» — написали на сторінках Takflix у соцмережах.

Фільм режисера Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» не тільки здобув премію BAFTA, «Оскар» та ще цілий список усього, але й продовжує ставити рекорди переглядів серед українців. У вересні, нагадаю, він став найуспішнішою документальною роботою в українському прокаті. Після нагороди від американських кіноакадеміків стрічка вийшла у вітчизняний прокат утретє й, нарешті, з'явилася на диджитал-майданчиках. І ось, маємо перші результати. На Takflix вона зібрала найбільшу кількість переглядів за перший вікенд серед усіх фільмів.

«Стрічка "обігнала" "Мої думки тихі" та "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго", які з'явилися в нашому каталозі навесні 2020. "20 днів у Маріуполі" — перший неігровий фільм, що випередив "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго"»,зазначають Takflix в дописі у фейсбуці.

На сайті Takflix можна подивитися фільм або подарувати його за 95 грн. 10% з кожного квитка вони передають фонду «Повернись живим», 50% — творцям кіно.

Фільм також можна переглянути на інших українських стримінгах, з можливістю обрати менш якісний, але більш дешевий варіант. Наприклад, на «Київстар ТБ» можна його купити в SD-якості за 69 грн, в HD-якості — 99 грн. А взяти напрокат можна в SD-якості за 39 грн, в HD-якості — за 49 грн.

На Sweet.tv можна переглянути фільм за 69 грн в SD-якості та за 99 грн в HD-якості. Megogo має такі ж самі тарифи. 
А от у Volia.tv треба замовити тариф, щоб подивитися фільм. Можна підключити пробний період на місяць за 1 грн або за 119 грн на 30 днів.
Фото: скриншоти з сайту та фейсбуку Takflix, трейлеру фільму, Volia.tv, Київстар ТБ, Megogo, Sweet.tv
antonina.detector.media