Україна має талант:-) Частина перша

Україна має талант:-) Частина перша

Теплий суботній ранок - на вулиці МАЙЖЕ весна. Середмістя Києва не квапиться - жодної людини, жодних пробок, жодних дотепних подій. Столичне метро вихідного дня порожнє, лише у вагоні номер п'ять голосно співає чоловік. Співає хвилину, співає д
Україна має талант:-) Частина перша
Україна має талант:-) Частина перша
9 Лют 2009
0
8509

EmbarassedТеплий суботній ранок - на вулиці МАЙЖЕ весна. Середмістя Києва не квапиться - жодної людини, жодних пробок, жодних дотепних подій. Столичне метро вихідного дня порожнє, лише у вагоні номер п'ять голосно співає чоловік. Співає хвилину, співає другу, аж раптом зир - переді мною, на перший погляд, типовий київський волоцюга: розтріпане волосся, давній одяг та табличка на грудях «Україна має талант». Кілька секунд уваги - чоловік, виявляється, співає про кохання: у руці бубенці, на грудях акордеон... Наступна станція, ще одна, ще дві... Чоловік пішов. Час виходити у місто, день обіцяє бути шаленим - сьогодні добір, рідне СТБ гуртом запускає нове талант-шоу. «Вікна» осторонь не лишилися. Віднедавна мені та оператору Тимофію Кощію теж випала нагода поринути з головою у новий проект - усе найцікавіше зібрати у етері новин. Перші сюжети вже на часі, та поки репортаж для любої Дусі)))

Спортовці, танцюристи, циркачі... Вулиця Володимирська, помпезний білий будинок - іноді тут нагороджують, іноді співають, іноді відспівують. Сьогодні, натомість, бешкетують - Будинок учителя заполонили фріки. На дверях уже знайома моєму окові табличка, на табличці той самий напис: «Україна має талант. Кастинги». Вмієш вправно присідати, грати на ложках чи просто надмухувати найбільші серед друзів мильні кульки - тобі сюди. Похапцем піднімаюся на другий поверх, усюди люди, вони репетирують просто посеред сходів. Перше питання - де я? Перше враження - ДУРДОМ - сьогодні буде гаряче.

Зал кастингу заповнений, на сцені конкурсантка номер 3134, жінка співає пісень ззаду наперед. У журі: група на чолі з колегою Талою, пан Володимир Бородянський, керівник продакшну Галина Пілютікова, оператор, звукорежисер та освітлювач. Усі здивовані, такого щодня не побачиш... Конкурсантка співає будь-що спочатку традиційно, а потім це ж навиворіт. Ось так:

- Ніч яка місячна, зоряна ясная, видно, хоч голки збирай!

- Вийди, коханая, працею зморена, хоч на хвилиночку в гай!

- Чін, ака анчясім, аняроз яанся, ондив чох иклог йарибз!

- Идйив яанахок юецарп анеромз чох ан укчониливх в йаг!

Наступна талановита претендентка на участь у шоу - дівчина Аліна, вона танцює у коралях та чорній сукні. Танцює, танцює, аж потім журі розуміє: дівчина глуха. Феномен - глуха дівчина танцює емоційний танок краще за кількох попередніх дівчат. Які, на жаль, усе чули, однак рухалися, ніби ведмідь на вухо наступив... Аліна читає по вустах та дуже соромиться, має благородну мету: виграти мільйон та збудувати дитячий будинок для обездолених сиріт.

Далі - жонглерка, акробатка, клоунеса. Номер 3128, на сцені дівчина, кілограмів так за 100Смех, вона вміє танцювати теж... Виконує танець живота. Наступні - кумедні месії - хлопці та дівчата називають себе проповідниками, мають талант говорити від імені Бога, закликають віддати мільйон саме їм, світ тоді ба стане кращим:-)

Після - номер 3189... Голова, здається, йде обертом. Після тридцятого учасника не розумієш - хто тут танцюрист, а хто співак, хто жонглює, а хто ножі кидає. У залі стоїть регот: конкурсанти змушують журі сміятися, емоцій іноді не приховати. Перша касета повна - вперед відпочивати.

Брейк-кава. Хтось відпочиває, а хтось саме працює - ведуча Марченко пише стендапи з потенційними героями шоу. Оксана у компанії піар-директора, охоронця, стиліста та психолога. Коротко підстрижена та зовсім інакша - вперше жива! Закохуюся, здається.)))Embarassed Перекидається з нами кількома словами, та потім провокація - на камеру «Вікон» Марченко видає власний атракціон - акробатичне колесо. (Дусю, дорогенька, на жаль, фото зась, Марченко у польоті лише на відео о 22 - «Вікна» - «Усе набагато цікавіше»!)

Пообіді конкурсантів більшає. Бабуся Надія на камеру видає незбагненні речі: їй під 70, а вона стрибає, присідає, сідає на поперечний шпагат та віджимається тридцять разів від підлоги. Чоловіки у шоці!

Учасник номер 3256. Селянин Віктор у спортивному костюмі «Динамо» йде на сцену з книжкою в руках. Читає дитячу казочку зі швидкістю світла - за хвилину кільканадцять сторінок нема.

Номери 3257, 3258, 3259... Знову циркачі, жонглери, танцюристи, співаки. Надвечір учасників не меншає. Яскрава дівчина Інна за кілька хвилин у коридорі перетворюється на яскраву жінку Юлію. Перед журі Юля-Інна чи Інна-Юля декламує історичні фрази прем'єрки Тимошенко а-ля: «Шановна кааліція», «Не треба мікрафон, мене і так добре чуть». Журі псевдо-Юлею задоволене - Бородянський смієтьсяСмех. Юля задоволена теж - дівчина, здається, пройшла відбір у другий тур.

Кілька яскравих персонажів наостанок. На годиннику двадцята, кастингу кінець. Аж раптом дежавю, у дверях той самий чоловік із метро. Виявляється, звуть його Олексій, він прийшов із тим самим акордеоном та бубенцями. На спині має номер 3325, на животі - знайому табличку «Україна має талант».

Більше тут:

-http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.10459 («Депутатські таланти. «Вікна» добирають таланти у Раді»)

-http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.10403 («Марченко пішла в люди»)

P.S. Далі буде... Телевізійні кастинги вже наступного тижня, прямі етери навесні... Шоу обіцяє бути гарячим!!! Не прогав!

 

Фото СТБ

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 029
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 201
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 096
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 654
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 958
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 563
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду