ИМПОРТ-ЭКСПОРТ

ИМПОРТ-ЭКСПОРТ

Дуся, привет! В прошлый раз, я писала о тонких связях между нашей национальной моралью и ангелами http://dusia.telekritika.ua/Blog_Aksini_Kurinoij/11845 Теперь продолжаю начатую тему. У меня есть открыточка, не новая, но фирменная. изображение о
ИМПОРТ-ЭКСПОРТ
23 Лют 2009
0
2090

Дуся, привет!

В прошлый раз, я писала о тонких связях между нашей национальной моралью и ангелами

http://dusia.detector.media/Blog_Aksini_Kurinoij/11845

Теперь продолжаю начатую тему. У меня есть открыточка, не новая, но фирменная.


Я на нее смотрю, и думаю, что за нравы царят в католической стране Италия? Ты конечно помнишь, что сказал Пазолини, когда цитировал Кроче: нельзя быть итальянцем и не быть католиком. Итальянцам, похоже не повезло, у них нет Национальной комиссии по защите общественной морали. А то бы наши эксперты быстро им объяснили, что их так оскорбляет.

Г-н Костицкий лукавит когда говорит, что во всем цивилизованном мире такие комиссии есть, более того, оппозиционеры уверены, что он умышленно дезинформирует общественность, ничего подобного в цивилизованном мире не существует. Ну даже если так, это большое упущение.

Думаю, это наше ноу-хау нужно запатентовать, и начинать экспансию национальной морали в Европу, а то, эти немцы, французы, и особенно голландцы совсем распоясались. Я голосую за экспорт национальной морали. Все равно больше экспортировать нам нечего.

Дуся, пользуясь случаем, также хочу передать привет нашим комиссарам-моралистам, пусть и дальше эти милые люди запрещают нам ковыряться в носу. Я от них в восторге. Да и не только я, в сообществе http://community.livejournal.com/moral_monitor/30911.html

пропагандирующем, деятельность нацкомиссии, самые неравнодушные предлагают основательно взяться за дело. Пользователь http://bndr-ndrj.livejournal.com/



Голові Національної експертної комісії

зі справи дотримання суспільної моралі

Костицькому Василеві Васильовичу

Бондаря Андрія Володимировича



ЗАЯВА


Доводжу до Вашого відома, що у повному зібранні творів так званого Кобзаря та основоположника української літератури Шевченка Тараса Григоровича (далі - Т.Г.Ш.) не далі як сьогодні мною знайдено текстові матеріали порнографічного й агресивного змісту, які також можуть кваліфікуватися Комісією як загроза моральному здоров'ю українського суспільства (розтління малолітніх, геронтофілія, пропаганда проституції, неприховане фізичне насильство із завданням тілесних ушкоджень, розпалювання міжрелігійної ворожнечі, неповага до старших).

Закликаю провести фахову експертизу цих так званих творів і вжити негайних та невідкладних заходів з вилучення творчості Т.Г.Ш. зі шкільних програм, книжок так званого автора із книгарень і бібліотек, а цитат - із пам'ятників, барельєфів і постаментів. Також закликаю дати належну фахову оцінку творам Т.Г.Ш., де розгнуздана й маніякально-божевільна уява відкрито закликає до міжнаціональної, міжрелігійної ворожнечі та повалення існуючого державного ладу.

Прошу також провести фаховий і детальний аналіз творів так званої української класики та оцінити їх згідно із чинним Законом про захист суспільної моралі.



п'ятниця, 13 лютого 2009 року, Івано-Франківськ



Так звані "твори" додаються:



***

Скажи, стара суко,

Кому давала спершу



Признавайся, зараз кайся,

Кому давала [задарма?]



Давала попу й дяку,

І піддячому, тому собачому



***

Ой сип сирівець

Та криши опеньки,

А дід бабу торка ззаду,

І діти раденькі.



***

Ой там на горі

Там глибока ямка.

А дід бабу торка ззаду,

Ще й губами плямка.



***

Ой там за яром,

Та ще й за ярищем

Била Хима Євдокима

Тай у плечі днищем.



***

Ой сип сировець

Та криши петрушку,

Підем, мила, у комору

Поласуєм душку.



***

Ой сип сировець

Та криши опеньки,

Підем, мила, у комору

Та на витребеньки.


И конечно, нужно разобраться с Шекспиром. А то там везде сплошные безобразия: Гамлет - пропаганда неуважения к родителям, «Ромео и Джульетта» - половая распущенность, и тоже неуважение к родителям, Отелло - неуважительное отношение к женщине, короче, что ни произведение, то криминал. Ты согласна?

P.S

Это бонус, для всех фанатов морали

 

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 039
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 217
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 104
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 665
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 971
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 576
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду