Панове,стулімо пельки, аби не скиглити, що хтось винен в наших дурницях!

Панове,стулімо пельки, аби не скиглити, що хтось винен в наших дурницях!

В цій моїй писанині багато пафосних для нашого світу слів: «вища мудрість», знову ж таки «шляхетність». Вибачте, так склалося, бо зараз якраз реєструємо «Київське шляхетне коло» (про нього писав «День» від 27.02.2009) - генеалогічна організаці
Панове,стулімо пельки, аби не скиглити, що хтось винен в наших дурницях!
Панове,стулімо пельки, аби не скиглити, що хтось винен в наших дурницях!
10 Бер 2009
0
5621

В цій моїй писанині багато пафосних для нашого світу слів: «вища мудрість», знову ж таки «шляхетність». Вибачте, так склалося, бо зараз якраз реєструємо «Київське шляхетне коло» (про нього писав «День» від 27.02.2009) - генеалогічна організація виключно на наукових засадах і з благородними справами. Я маю укласти його статут, і тому довелося «закопатися» в літературі про середньовічний концепт шляхетності, духовний меч лицарства і таке інше...

Каюся, Не-шля-хет-на-Я я! Мені так закортіло дати ляпаса. По рилу не-до-тор-кан-ному. Коли нардепівська ручища стягувала чорну маску з того нещасного «альфівця».

«Жлобина, чого ти лізеш до нього? Хіба ти не знаєш - хто й чому його послав у той «Нафтогаз»? - верещала я в своєму лахматому кріслі, з якого дивлюся в світ, який мені нав'язує рідне телебачення.

Той хлопчина у чорній масці - звичайний пішачок, якого нахабно використовують піддані «короля» й «цинічно роздягають піддані «королеви».

«Навіщо ти принижуєш його гідність?» - репетувала я перед екраном. Одні топчуться по гідності цього хлопчини «тупенківськими» наказами, інші - «жлобенківськими лапами».

Та ще й фразу кинуло те нардепівське Жлобисько: «Где ты был, когда «Фаину» надо было защищать?» - «При чем тут «Фаина»?..» - істерила я.

Воно, бачте, «недоторканне» - тому, за законом писаним, йому не можна дати по рилу у відповідь. А за законами Вищої Мудрості добре треба дати по руках! І зробити це зобов'язана «його королева».

Прем'єрка сказала, що добрі справи в масках не роблять! - правильно сказала.

Але ж ті, хто здирав чорні маски, тями не мали, що за законами Вищої Мудрості - вони здирали маски з себе!

Нагадав мені фільм Мустафіна епізод, коли пішов Майдан до «Ненависного Кучми». Зустріли їх касками та щитами. А «помаранчеві» дівчатка тим хлоп'яткам - квіточки й усмішки. Як до-теп-но-о! Хіба уквітчані щити будуть конфліктувати? Ті майданові шляхетні вчинки й підкупили всю країну!

Але, як кажуть Мудреці, не спокушайтеся, Істина завжди попереду!

Лише через сім(!) років - і на те є пояснення - можна давати оцінки. Виважені.

А що ми бачимо на п'ятий рік? Коли були лідерами Майдану - вистачало тями на шляхетні вчинки, як тільки стали «королем» й «королевою» - (причому різномастими) - почалося: «Як сучка блох набралася», «жопою повернуться», «те напомаджене...» (про Хорошковського), «слабкий Пинзеник». (Хіба чесність можна засуджувати? Справжня Королева, тобто помазаниця Божа, найлютішу правду прийме, а найсолодшу брехню покарає, бо служити Її Величності Істині - то є царська місія!)

Безробітна Сакада нині використовує телевізор як свого Великого Вчителя. Дивлюся-вдивляюся, слухаю-вслухаюся і вчуся відчувати Істину! Бо правда у кожного своя - а істина одна на всіх!!! І вона не посередині, як кажуть...

Верхи сваряться, низи чубляться, вороги тішаться... А як тим Кацапенкам, не тішитися з нас, Тупенків і Жлобенків?

Дивлюся Савіка Шустера. Анастасія Приходько талановито заспівала «Мамо!», але до півфіналу українського «Євробачення» не потрапила. Її витурили. Звичайно, кожній нашій дурниці ми завжди знайдемо своє дуже-дуже логічне пояснення. Цього разу прикривалися міжнародними нормами європейського пісенного конкурсу. З Москви Кіркоров прямо-ефірно стьобався: «Привет, Саша Пономарев!» «Привет, господин Недзельский!» Він відверто знущався, бо хіба це наш перший «єврообсерон»? Ані Лорак+Філя перемогли того року. А «помаранчевого» року гідність Кароліни плакала через «Гринджолів». Пригадую, як на цю тему я, «вся така помаранчева-помаранчева гринджолістка», робила сюжет і записувала інтерв'ю з продюсером Юрієм Нікітіним. Він сказав мені: «Понимаете, нельзя выставлять «Гімн Майдана» на суд Европы! Пусть они лучше выступят, как почетные гости. А представлять страну должна Ани Лорак или Верка Сердючка!»

Яка Сердючка? Яка Лорак? (А вони ж, дійсно, як і пророкував Нікітін, примусили Європу гарцювати) - «Ґринджоли» давай!

Бідні «Ґринджоли»... «Гімн Майдану» Європа засунула на 20-е місце?

Зараз усвідомлюю, яким тупенком я і всі ми були, якщо допустили суд над «помаранчевим» гімном. «Святині не судять!» - і це Істина. І про це так тихо і так мудро сказав тоді профі Нікітін, але далека на той час від якихось законів, якоїсь Мудрості, та ще й Вищої, Сакада той синхрон не поставила, дала інший... Пригадую, як міністр культури Білозір радісно запевняла на прес-конференції, що «Разом нас багато, нас не подолати!» співають у всіх посольствах. Але ж, пані екс-міністр, це зовсім не означало, що вся Європа заспіває: «Ми не бидло ми не козли!».


А через п'ять років потому вже чоловік Оксани Білозір (значить, дружина погано працювала над своїми помилками) - пан зі шляхетським прізвищем Недзельський - у Савіка Шустера огризався шоу-бізнесовій Москві не як Шляхетенко... Він розсмішив Філіпа Кіркорова і Діму Білана, коли заявив, що Настю Приходько в Україні ніхто не знав, допоки її продюсер Олена Мозгова не влаштувала цей скандал. Телебосу не вистачало мудрості визнати, що дівчинку з особливим голосом, із піснею на музику Кості Меладзе зі зворушливими словами про Маму - НЕ можна НЕ допустити до півфіналу українського «Євробачення» - тим більше, якщо вона виграла російську «Фабрику зірок». Будуть нарікання на український тупізм! Так і сталося, як гадалося... Кацапенки показали Тупенкам, які вони шляхетні(!), щоправда при цьому порушили важливе правило...

У «Новинах» Першого з'явився «головний Василько» і з дуже серйозним виразом обличчя, зазвичай, саме з таким і говорять найбільші дурниці - сказав, що не дозволить Росії втручатися у внутрішні справи України...

«Новости» на «Первом» продемонстрировали, «какие россияне благородные»: шістьма голосами журі проти п'ятьох вирішили, що Настя Приходько з України, яка у фіналі російського «Євробачення» заспівала українською, й буде представляти Росію. Щоправда, таке рішення залишило по собі жертву... Співачку Валерію. Вона була лідером до українсько-російських шоу-розборок. Її пісня на захист дітей, підсилена 1-м концертом Чайковського - не залишила б Європу байдужою. Російську Валерію витурили через українську Настю - державна поза. Обурена співачка збирається судитися...

Дозвольте поставити крапки над «і» в цій заплутаній історії з позиції Вищої Мудрості?! Уявімо, що ми живемо в Країні Шляхенків й Мудренків, в якій головне для керманичів усіх рівнів чинити мудро = благородно. В такій країні всім народом благали би Світлану Лободу виступити за Україну на наступному «Євробаченні», а цього разу запросили б ошукану псевдошляхетною партією російських шоу-шахістів Валерію представляти... Україну. Тим більше, що в її пісні звучить наш Чайковський. І Петро Ілліч народився тут, а розкрутився там - і так буде вічно, поки Україною правитимуть жлобенки і тупенки...


«Мудрствувала» Леся Сакада-Островська, яка нищівно бореться з власним тупізмом.

Фото - Яна Новоселова

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду