УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! ХТО є ХТО?

УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! ХТО є ХТО?

Нарешті ВЕСНА... Учора прем'єра, сьогодні вихідний. На вулиці тепло та сонячно - ранок. У ліжку затишно, аж раптом під подушкою...о, ні, то грає мій мобільний. Чого б це так рано? Телефон заграв та й замовк, смс прийшло, подумав я, і потягнувся чит
УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! ХТО є ХТО?
УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ! ХТО є ХТО?
9 Квіт 2009
0
6473

Нарешті ВЕСНА... Учора - прем'єра, сьогодні - вихідний. На вулиці тепло та сонячно, ранок. У ліжку затишно, аж раптом під подушкою... о, ні, то грає мій мобільний. Чого б це так рано? Телефон заграв та й замовк, sms прийшло, подумав я і потягнувся читати. Текст короткий - два речення та крапка. Цитую: «Рейтинг: 8,6; доля 25,5. Ура!».

Рейтинг зробили вони... Вони - команда, вони - СТБ. Три місяці вони їздили містами всієї України, три місяці вони шукали таланту. Дібрали: акробатів, пародистів, співаків. Хто вони, головні творці шоу «Україна має талант» за кадром?

РИТА-ОКСАНА ЯКОВЕНЧУК. Рудоволоса дівчина з яскравим шарфом на шиї бігає коридорами СТБ. Вона домонтовує останні хвилини другої, Харківської програми. Разом із режисерами Євгеном та Дмитром добирає влучних ракурсів, групує кадри - шоу майже готове. Рита - головний режисер «Талантів». Знає кожне місце зйомок, кожний кадр. Це її перша, насправді велика робота. Досі Яковенчук працювала у програмі «За вікнами».

ТАЛА ОНІЩУК. У тексті: радощі, сльози, сподівання... На робочому столі: зелений чай, зубна паста, шампунь, під столом - хатнє взуття. Тала в продакшені СТБ цілодобово, робота кипить останні три дні. За помічників Оксана Болкун і Толік Максимов. Головна сценаристка шоу у компанії тих таки журналістів дописує текст програми, підводки ведучої. Вона пише про все те, про що з телеекранів уже у п'ятницю дізнається вся країна. Сценарії талант-шоу «Танцюють всі» - теж Талина робота.

ОЛЬГА БАЙДА та ВАДИМ ЗАК. Дівчина у кепі та чоловік у жовтій сорочці з яскравим логотипом СТБ на грудях. Вони - лінійні продюсери шоу. Саме від них залежить, хто де сяде, хто куди піде, що зробить в етері. Вони знають імена усіх учасників шоу - хто вийде на сцену першим, а хто останнім.

ОЛЕКСІЙ КОВАЛЕНКО. Він і за сценою, й у залі, й у холі театру. Льоша - головний оператор шоу. Яскрава картинка - це його щоденна робота...

КАТЕРИНА БАРХАЛЕНКО. Її не можна не помітити у продакшені СТБ, на зйомках вона завжди за кулісами, завжди посміхається. Носить окуляри та підбадьорює ведучу. Катя - лінійний продюсер телеканалу.

ВІКТОРІЯ ВОЛОНТИРЕЦЬ. Рудоволоса, стильна, симпатична... Бренд-директор телеканалу СТБ. Вона знає про рекламу все. Ви, певно, таки бачили ті білборди, банери, сіті-лайти Києва з яскравими написами «Україна має талант». Знайте, то її робота, і те ранкове sms - то теж її робота. Віка вміє підбадьорити, розпіарити та знайти родзинку, здається, у зовсім безнадійній справі!

І врешті вони. Так, - вони над процесом творення проєкту - директори продакшну Галина Пілютікова, Руслан Городничий, шеф-редактор Олексій Удовицький та очільник каналу Володимир Бородянський. Вони побували у кожному місті, на власні очі побачили таланти усієї України. Іноді вони сміялися, іноді повчали, іноді розчаровувалися. Це вони за часів кризи змусили повірити усіх: Україна таки має талант, а СТБ - талантів. РЕЙТИНГ - 8,6; ДОЛЯ - 25,5!

Далі буде. Харків у етері!

 

Колаж - телеканалу "СТБ"

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 953
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду