В рекламі «Брюліуму» таблетки від ікання та відрижки радять зберігати в дупі?

В рекламі «Брюліуму» таблетки від ікання та відрижки радять зберігати в дупі?

До такого припущення спонукає поведінка кумедного бегемотика зеленого кольору під декор упаковки.   Зрозуміло, що в інструкції рекламованого лікарського засобу про жодні подібні рекомендацій щодо «умов зберігання» й близько не йдеться. Все як і
В рекламі «Брюліуму» таблетки від ікання та відрижки радять зберігати в дупі?
30 Груд 2011
0
1628

До такого припущення спонукає поведінка кумедного бегемотика зеленого кольору під декор упаковки.  

Зрозуміло, що в інструкції рекламованого лікарського засобу про жодні подібні рекомендації щодо «умов зберігання» й близько не йдеться. Все, як і годиться. Чому ж той зелений бегемотик із рекламного ролику вирішив, що найкращим місцем для названих ліків є те, що трохи нижче спини, звідки він їх і виймає. А потім радісний несеться кудись стрімголов.  

Якби він був у якихось штанях і виймав упаковку з кишені, то не було б жодних питань. У даному ж випадку крамола виникає сама собою.  

От стоїть він, стоїть біля лавки, а потім заносить праву ручку чи то лапку назад, трохи тягнеться донизу і, здійснивши маніпуляції якраз на рівні п'ятої точки, дістає рекламований продукт.  

Залишається сподіватися, що телекартинка, яка виглядає доволі не естетично, не введе в оману споживачів, і ті, хто має потребу в ліках, використовуватимуть їх за призначенням, а не так, як показують на екрані.    

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 036
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 208
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 100
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 661
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 964
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 571
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду