«Світська кухня» Світлани Островської: «ерунда на постном масле»

«Світська кухня» Світлани Островської: «ерунда на постном масле»

Можливо, «Канал чесних новин» в такий спосіб хотів урізноманітнити й розвантажити програму вихідного дня, розбавивши її чимось легеньким і смачненьким в прямому смислі слова, але навряд чи в нього це вийшло.   Оскому викликає вже сам жанр передач
«Світська кухня» Світлани Островської: «ерунда на постном масле»
«Світська кухня» Світлани Островської: «ерунда на постном масле»
9 Січ 2012
0
3187

Можливо, «Канал чесних новин» в такий спосіб хотів урізноманітнити й розвантажити програму вихідного дня, розбавивши її чимось легеньким і смачненьким в прямому смислі слова, але навряд чи він досяг бажаного ефекту.

Оскому викликає вже сам жанр передачі. Якими б вишуканими і смачними не були страви, пропоновані глядачам  гостями студії зі світу політики та шоу-бізнесу, все одно в кінцевому рахунку телепродукт виходить далеко не першої свіжості. І це ще дуже м'яко сказано.

Ну в чому цимус передачі? Запросити народного депутата чи якогось іншого віпа, аби той поділився рецептом блюда і сам за допомогою ведучої  приготував страву? Невже це нині може бути комусь цікаво?

Подібних «кухонь» на різних каналах стільки було і є, що нова з цього ж циклу, на 5-ому, навряд чи здатна викликати непідробний ентузіазм широких глядацьких мас. Нічим таким не є примітною і розмова ведучої з vip-«кухарями», яка, що називається, з розряду «ни ума, ни фантазии». Все настільки мляво, сіро, нудно.

Та й самі ж політики, чесно кажучи, вже так набридли, що під яким соусом їх не подавай, все одно «застрягають у горлі». Ті ж самі обличчя. Які тільки програми ними не напхані. Ніби все тільки для них існує й навколо обертається.

Звісно, неабиякому зростанню рейтингу передачі, яку дуже важко додивитися до кінця, могла б сприяти поява ведучої у фартуху, одягнутому на оголене тіло з подальшим невимушеним, ніби так і треба, поводженням в кадрі. Але навряд чи така оригінальна пропозиція здобуде схвальну оцінку в авторів проекту та редакції каналу.

Одначе навіть в такому вигляді, якщо бути до кінця відвертим, особисто мені були б значно цікавіші інші ведучі 5-го. Зокрема, Тетяна Даниленко або ж Катерина Кельбус. Та «відмазуючись» від ризикованого експерименту (навіть санкціонованого керівництвом), вони напевно скажуть, що це - не їхній формат. Відтак, «еротична кухня» за їхньої участі залишиться лише в моїх фантазіях.

 А те, що показує Світлана Островська зараз - це не стільки «кухня», скільки «кухня». Або, як ще кажуть, «ерунда на постном масле». У всіх смислах.

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 142
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 355
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 204
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 777
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
3 091
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 681
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду