Оля Фреймут почала рекламувати засіб для кращого какання

Оля Фреймут почала рекламувати засіб для кращого какання

Одна з моїх найулюбленіших, незважаючи на те, що блондинка, котрі зазвичай викликають в мене важкі напади алергії, найчарівніших і найдотепніших українських телеведучих - Ольга Фреймут - почала рекламувати засіб для кращої роботи шлунку, перетравлюва
Оля Фреймут почала рекламувати засіб для кращого какання
13 Січ 2012
0
2509

Одна з моїх найулюбленіших (незважаючи на те, що блондинка, котрі зазвичай викликають в мене важкі напади алергії), найчарівніших і найдотепніших українських телеведучих - Ольга Фреймут - почала рекламувати засіб для кращої роботи шлунку, перетравлювання їжі... ну і так далі.

З одного боку, я, як відданий глядач і палкий шанувальник, звісно дуже радий бачити предмет свого захоплення якомога частіше, а таку можливість якраз і дає реклама. Бо мені подобається в ній все з того, що можна побачити й почути. Непідробний чоловічий ентузіазм викликає і те, як ця витончена пані виглядає, і те, як поводиться, і те, як говорить, а головне - що. А з іншого боку...

Ну що то за реклама така: з'їж і покакай. Задум рекламістів, звісно, зрозумілий: відомий образ, ангельська зовнішність, по-материнськи лагідний голосочок - що ще треба, аби викликати в глядача довіру, спонукаючи до придбання лікувально-профілактичного засобу. А до речі, Оля Фреймут сама переконалася у властивостях препарату, випробувавши його на собі, чи прискіпливій ревізорці вичстачило чиїхось запевнень? 

Добре перетравити їжу, результативно сходивши у вбиральню - річ, дійсно, надзвичайно важлива. Але наскільки б ефектніше, а головне - переконливіше, чарівна Оля виглядала в рекламі якогось, приміром, мила, гелю для миття чи шампуню.

Уявляю кадри в душі. Як по її світленькому волоссю, тоненькій шийці ... ну і таких, як то сказати... як в неї... грудях з акуратно прикритими ручкою сосочками,  по животику (до певної межі), спинці, сідничках, а потім стегнах плавно тече-переливається гель чи піниться мило. Як все це змивається струменями води, а потім знову наноситься на тіло. І так без кінця... Оце було б! Як вам? Правда, чудово? Згоден, не оригінально, але, погодьтесь, значно цікавіше.

Або ж якби в ролику йшлося про якісь парфуми чи навіть білизну. Просто не дають спокою фантазії на тему того, як би Оля то натягала б на себе щось, то стягувала, примірюючи перед дзеркалом. То одне, то інше. Поки б не обрала потрібне.

А тут - на тобі. Трохи розчаровує і засмучує.

В рекламі ж про те, щоби краще шлунок разом з кишківником працювали зі всіма витікаючими чи очищаючими в даному конкретному випадку наслідками, куди органічніше, здається, виглядала б інша Оля. Скажімо, та ж сама Полякова. В кого нічого б тривалого часу звідки потрібно не виходило б, міг би обіс*атися від одного лише «прикиду» найскандальнішої суперблондинки України, а від її голосу, а надто - сміху, то й поготів.

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 143
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 356
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 205
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 778
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
3 091
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 682
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду