На радіо "Ера-fm" екс-депутат Сергій Чукмасов посміявся над діабетиками

На радіо "Ера-fm" екс-депутат Сергій Чукмасов посміявся над діабетиками

Вибачайте, що вліз сюди зі своїм клятим діабетом, але смисл публікації не стільки в тім, аби повідати про особисті проблеми, скільки на власному прикладі висвітлити суспільно-важливу тему - зневажливого ставлення політиків та медиків до людей, па
На радіо "Ера-fm" екс-депутат Сергій Чукмасов посміявся над діабетиками
17 Січ 2012
0
1367

Вибачайте, що вліз сюди зі своїм клятим діабетом, але смисл публікації не стільки в тім, аби повідати про особисті проблеми, скільки на власному прикладі висвітлити суспільно-важливу тему - зневажливого ставлення політиків та медиків до людей, пацієнтів, хворих на невиліковний недуг.
 
А також проілюструвати: якщо таких знущань зазнаю я, член НСЖУ, інтернет-блогер і автор персонального сайту, з активною громадянською позицією, котрий відстоює її всіма доступними методами, зокрема публікаціями  в Інтернеті та зверненнями до відповідних інстанцій (облздрав, МОЗ, Комітет ВР з питань охорони здоров'я) і не можу добитися дієвої реакції на скарги, то що вже казати про нещасних українців без журналістських посвідчень і можливостей хоча б оприлюднити свої поневіряння на популярних сайтах, в тому числі таких, як перший український медіа-таблоїд, хоча він зовсім не про це.    
 
До речі, одна з "шуток юмора" в тім, що депутат ВР кількох попередніх скликань, політик і бізнесмен Сергій Чукмасов доводиться рідним дядьком головній ендокринологині Дніпропетровської області Катерині Маляр, з якою можна познайомитися в матеріалі "КАТерина Мегерівна". Дізнавшись з анонсу на радіо "Ера-fm" про його участь в сьогоднішньому (від 17 січня) ранковому "Родео", вирішив скористатися можливістю, аби поставити колишньому народному заср обранцю декілька питань -  відносно політичної діяльності, статків, а також мегероподібної племінниці. Тим більше темою ефіру був новий закон про держслужбу, отже питання про прозорість доходів державних службовців та їхніх родичів відповідали змісту програми.
 
Так от, на котрусь зі спроб "прорвався" до ефіру. Додзвонившись, запитав Чукмасова, де і ким зараз працює, бо його представляли слухачам "депутатом кількох скликань" без згадки про те, хто він і що зараз; поцікавився, чи не збирається балотуватися на майбутніх парламентських виборах і під яким знаменом цього разу, адже в кожну виборчу кампанію він йшов в лавах різних політсил (колись був в СДПУ (о), потім - очолював вибрчий штаб Віктора Ющенка на Дніпропетровщині, за тим перейшов до Олександра Мороза в СПУ); а ще зажадав від Чукмасова, аби той признався, мільйонером в якій валюті він є: у гривнях, доларах чи ЄВРО? Ну і про племінницю, звісно ж, не забув: запитав, чи не є розкішне авто, на якому вона іздить, його подарунком, бо на офіційну зарплату медика такого "всюдиходу" для особистого користування не купиш.
 
Сергій Чукмасов, вочевидь, хотів віджартуватися, але зробив це настільки невдало, що так до кінця і не було зрозуміло, він каже серйозно чи "приколюється". Достойник сказав, що він мільярдер і може дозволити собі будь-які подарунки, тим більше улюбленій племінниці, позаяк отримує понад 50 тисяч на місяць. Але найбільше вразив його злий жарт відносно мене, як діабетика, а в моїй особі він посміявся над всіма колегами по нещастю. Роздратований почутими незручними заптаннями додзвонювача, запрошений до студії дозволив собі некоректну іронію: "Это у него сахар с утра поднялся".
 
Ото і все, на що спромігся політик - дядечко головного ендокринолога області. "Відморозитися" від запитань і посміятися над людською бідою. "Браво". Відтак можна зробити висновок, що я не промахнувся, побачивши у зневазі до простих людей та ще й невиліковно хворих, родинну особливість Чукмасових: як політиків, так і лікарів. Це в них замість герба і передається у спадщину, від покоління до покоління.
 
Знаймо з якими моральними виродками маємо справу і борімося з ними! Кожен на своєму місці. Бо це - наша місія і громадянська відповідальність. Це - наша країна! Не дозволяймо керувати нею і нами заодно різним пройдисвітам. Борімося з цією поганню разом і обов'язково поборемо!

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 143
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 356
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 205
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 778
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
3 091
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 682
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду