Тетяна Даниленко - Сніжна Королева, Соломія Вітвицька – пекуча Есмеральда, Світлана Леонтьєва – лисиця-хитруня

Тетяна Даниленко - Сніжна Королева, Соломія Вітвицька – пекуча Есмеральда, Світлана Леонтьєва – лисиця-хитруня

Якщо в людини шалена фантазія, то це не обов'язково завжди добре, адже вона працює постійно, навіть тоді, коли, варто не лише пригальмувати, а й задній хід дати. От і зараз - черговий її напад. Цього разу в ролі "жертв" - ведучі випуск
Тетяна Даниленко - Сніжна Королева, Соломія  Вітвицька – пекуча Есмеральда, Світлана Леонтьєва – лисиця-хитруня
Тетяна Даниленко - Сніжна Королева, Соломія  Вітвицька – пекуча Есмеральда, Світлана Леонтьєва – лисиця-хитруня
23 Січ 2012
0
5952

"Любовь - это только лицо на стене,

Любовь - это взгляд с экрана."

/"Наутілус Помпіліус"/

Якщо в людини шалена фантазія, то це не обов'язково завжди добре, адже вона нестримно фонтанує навіть тоді, коли варто не лише пригальмувати процес, а й дати задній хід. От і зараз - черговий її, неконтрольованої, напад. Цього разу в ролі жертв опинилися ведучі випусків новин всеукраїнських телеканалів.

Моє «Всевидяче Око», на подобу Мордорівського, не змогло дивитися на них просто так, не асоціювавши їх з певними образами. Відтак низка телеведучих отримали від мене своє друге "я".   

Тетяна Даниленко - вічно холодна, але від того не менш жадана Сніжна Королева. Навіть дивно, що з рота, коли говорить, пара не йде. Сувора і велична краса з льодяним поглядом.

Соломія Вітвицька - непосидюча, лагідна, дещо наївна й легковажна, палка, грайлива, нестримана в своїх почуттях, жагуча, пекуча Есмеральда зі знаменитого роману. Жінка з бісиками в очах, яка так і сяє вся в студії немов діамант.

Катерина Кельбус - казкова фея з широко розкритими, які дивуються власній красі, очима. Їй не вистачає тільки чаклунського капелюха з магічною паличкою, а  на столі замість мінералки - якоїсь колби, звідки б клубочився дим. Ну і звісно ж, розмальованої чудернацькими візерунками накидки, що при бажанні могла б робити її власницю невидимою.    

Алла Мазур - олов'яний солдатик: все чітко, суворо і просто, як по уставу. Відповідними є і наряди телеведучої, що завжди складаються з кітелю та брюк, ніби уніформа.  

Світлана Леонтьєва - хитрюща лисиця. Чому так? А ви придивіться до неї уважніше, і відповідні асоціації прийдуть самі собою.

Марина Леончук - вираз обличчя такий, ніби промовляє: «ви вже чули? Вчора стався кінець світу. Ні, я серйозно! Кажете, це був жарт? А я думала правда. Хоча, яка, в дідька, різниця, хіба це вже так важливо?».

Наталья Мосейчук - у вищому ступені професійна й надзвичайно досвідчена Кармен. Часом, дуже небезпечна. Якщо не впевнений - краще утримайся. Навіть, якщо вже все зважив та обміркував - ще раз подумай двічі. І зроби правильний висновок - не підходь, поки сама не забажає.

Анастасія Даугулє - молодший сержант випуску новин "головного каналу країни". Їй би ще пілотку, лички та руцю до скроні прикладати в армійському привітанні на початку та в кінці кожної підводки.

Звиняйте, якщо когось забув. А може і радійте, що ніяк не зачепив. Значить поки що - пронесло, в смислі пощастило...

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 042
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 218
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 107
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 666
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 973
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 578
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду