«Hello show» : повна «хeллoуйня» + ведучі Даша і Денис 50 років по тому (фото)

«Hello show» : повна «хeллoуйня» + ведучі Даша і Денис 50 років по тому (фото)

Не знаю, чи дивиться хто з вас нове молодіжне шоу за участю Даші Коломієць та Дениса Христова, що йде по буднях о 14:00 на М1, а я, буває, натрапляю на нього, мандруючи телеканалами обідньої пори.
«Hello show» : повна «хeллoуйня» +  ведучі Даша і Денис 50 років по тому (фото)
1 Лют 2012
0
1938

Не знаю, чи дивиться хто з вас нове молодіжне ток-шоу за участю Даші Коломієць та Дениса Христова, що йде по буднях о 14:00 на М1, а я, буває, натрапляю на нього, мандруючи телеканалами обідньої пори.

«Найефективніша реабілітація твоїх мізків після універу - нове молодіжне «Hello show»! Протягом ефіру: найкращі кліпи, інтерактивне спілкування, купа актуальних молодіжних рубрик та розіграші призів» - так представляє його глядачам на своєму сайті сам М1. А як на мене, то можна ще коротше - «повна фігня», або одним словом - «хeллoуйня».  Пустопорожні репліки ведучих та все, що відбувається в студії виглядає такою собі прокладкою між кліпами, не більше, причому в багатьох випадках абсолютно зайвою і непотрібною.

Редакція каналу для урізноманітнення ефіру вирішила переривати кліпи безглуздою тріскотнею «тіпа» ведучих? Якби пропонована глядачеві інформація була насправді цікавою, корисною й пізнавальною, і вона або ж розіграші призів чи інтерактивне спілкування супроводжувалися дотепними жартами, іронічними ремарками, то це було б якраз те, що треба, але у виконанні Даші та Дениса виходить щось таке незграбне, натужне, дуже часто -  надмірно галасливе, нудне й пригальмоване… На поточний момент їхнє шоу - найгірше в порівнянні зі всіма подібними на М1 ще з часів Мирослава Джоновича Кувалдіна.

І тут, звісно, більше претензій до Христова. Роль Даші, як і будь-якої ведучої (природно, за виключенням Василіси Фролової) зрозуміла - прикрашати собою студію і тут немає ніяких претензій. А Денис там для чого? Яка його місія?

Та й оця мовна шизофренія дратує до не можна, коли один ведучий говорить українською (в даному випадку - Даша), а інший (Денис) - російською. Це все одно якби я, приміром, писав один абзац державною, а другий - якоюсь там ще. Я ж не кажу, що всі мають обов'язково спілкуватися українською: і гості студії, і телеглядачі телефоном. Ні, тут, звісно, кому як зручніше, а от щодо ведучих, ну чому б їм обом не бути україномовними?

Зрештою ж, в Україні живемо! Навіть якщо й російськомовні, то ми ж все одно - українці! І хіба знайдеться серед нас такі, які б не здогадувалися, про що йдеться українською?  А ті, що не вповні володіють державною, нехай би навчалися б, збільшуючи свій словниковий запас. Та й чисто психологічно передача стала б куди легшою у сприйнятті для глядача. Нинішнє ж мовне роздвоєння ведучих перевантажує психіку і розколює особистість. То така параноїдальна двомовність - це принципова політика каналу чи вада одного з ведучих: може Христову українську вивчити слабо?    

Єдине що веселить - це портретна схожіть ведучого з Його Королівською Високістю Принцом Чарльзом Валійським (His Royal Highness Charles, Prince of Wales) . І більше нічого. Все інше виглядає настільки примітивно, вбого, а порою й відверто тупо, що «ховайся» чи перемикай канал під час появи в кадрі ведучих до нового відео кліпу.

 

Колега Дениса Христова, співведуча «Hello show» Даша Коломієць

На останньому знімку: ведучі «Hello show» на М1 Даша і Денис 50 років по тому переглядають свої передачі на "першому музичному"

 

Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 144
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 362
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 208
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 780
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
3 094
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 683
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду